Connect with us

technokrata

Már appként is megvehetjük kedvenc albumainkat

Kütyük

Már appként is megvehetjük kedvenc albumainkat

Paul McCartney 5 klasszikus albumát adta ki applikáció formájában.

Igaz az online zenehallgatás és a zene streamelés egyre népszerűbb, de még mindig sokan vannak, akik megveszik kedvenc albumaikat. Erre is számos lehetőségünk van a különböző platformokon, legyen az iTunes, vagy a Play Music. Emellett azonban egy egészen egyedi módja kezd elterjedni az albumok értékesítésének, mégpedig az app formájában való megvásárlás. Néhány előadó már kiadta legfrissebb szerzeményeinek applikáció változatát, melynek segítségével még közelebb kerülhetünk, az adott album mondanivalójához, és hangulatához. Közéjük tartozik Paul McCartney is, aki pár napja 5 albumát is kiadta ilyen formában. Árai egyenként 7.99 dollár, ami valamivel kevesebb, mint ha iTunes-on keresztül vásárolnánk meg őket 9.99 dollárért.

Nagyszerűsége abban rejlik, hogy ezáltal interaktívvá tehették a tartalmat, így videókat, interjúkat, és sok egyéb extrát hoztak el a hallgatók számára. Való igaz, nem mindenki preferálja ezen módját a zenehallgatásnak, és nem szeretne egy újabb alkalmazást megnyitni csak azért, hogy ezen albumokat hallhassa, de ha spórolni szeretnénk, és több érdekes tartalomhoz jutni, az app remek választás lehet. Szépséghibája az, hogy egy iTunes-os vásárlással szemben itt csak a telefonunkon, és tabletünkön hallgathatjuk meg a zenét, és nem érjük el a külön számokat. Véleményünk szerint, ezt nem az átlagos zenehallgatás céljából alkották meg, hanem hogy legkedveltebb albumainkat ilyen formában is élvezhessük, és minden megtudjunk róluk. A Band on the Run, a McCartney; a McCartney II; a RAM; és a Wings over America már letölthető az iTunes App Store-ból.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő