Connect with us

technokrata

Egyre népszerűbb a TV GO: A foci VB a tévénézési szokásainkat is megváltoztatta

Kütyük

Egyre népszerűbb a TV GO: A foci VB a tévénézési szokásainkat is megváltoztatta

A szolgáltatásban rejlő „többképernyős” tévézés élményének köszönhetően a TV GO-ra regisztrálók száma dinamikus növekedést követően mára – a bevezetése után két hónappal – meghaladta a 70 ezret.

A TVGO használatát elsősorban a nemrég véget ért labdarúgó világbajnokság pörgette fel, de a meccsek visszanézésének lehetősége is érdekelte a nézőket. A teljes vb alatt folyamatos nőtt a TV GO felhasználók tábora, de a döntőt a vártnál is többen követték valamilyen okoseszközökön vagy számítógépen. A TV GO szolgáltatást a VB ideje alatt használók 25%-a valamilyen mobil eszközön (táblagép, mobiltelefon), 75%-a számítógépen vette igénybe.

Az alkalmazásokat használók kb. 70 százaléka androidos, 30 százaléka iOS felületre töltötte le a TV GO alkalmazást. A „visszatérő” látogatók aránya a szolgáltatás májusi indulása óta folyamatosan nőtt, és jelenleg meghaladja a 85 százalékot: vagyis a TV GO nézés nem egyszeri fellángolást, hanem az élő adások, változatos tévés és videó (VoD) tartalmak követése miatt hosszú távú „kapcsolatot” feltételez.

A TV GO szolgáltatást az elmúlt időszakban elsősorban (kb. 65%) férfiak, de azért jelentős számban (kb. 35 %) hölgyek is használták – ezt vélhetően a foci VB hangsúlyos tévés jelenléte is befolyásolta.

A szolgáltatáson keresztül tévézők zöme 25-45 év körüli korosztályból áll, bár tudunk 90 éven felüli felhasználóról is. Szintén várakozáson felüli a TV GO szolgáltatáshoz kapcsolódó, folyamatosan frissülő, a www.tvgo.hu és az alkalmazások felületein elérhető online tartalom (Origo által készített filmes hírek, kritikák, érdekességek stb.) látogatottsága.

A szolgáltatást kifejlesztő Magyar Telekom szakemberei kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy a TV GO-t használók a lehető legteljesebb élményben részesüljenek, ezért a különböző fórumokra írt véleményeket folyamatosan olvassák és figyelembe veszik a fejlesztésnél.

Mint ismert, a Telekom TV előfizetői a május elején bevezetett TV GO segítségével nyomon követhetik a tévéműsort az országban bárhol, immáron többféle eszközön: tableten, laptopon és okostelefonon is – ráadásul mindezt külön díj fizetése nélkül.  Akik még nem rendelkeznek Telekom TV előfizetéssel, azok is élvezhetik a TV GO szolgáltatás előnyeit: bár számukra az élő tévéadás megtekintése még nem elérhető, regisztrációt követően a videotéka kínálatából lehetőségük nyílik esetileg kölcsönözhető tartalmakat, filmeket, koncerteket, sorozatokat nézni a feltüntetett díj ellenében.

A TV GO-val valamint Telekom TV ajánlattal kapcsolatban további információ a www.telekom.hu oldalon található.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő