Connect with us

technokrata

A Vodafone az Unióhoz csatolta Svájcot és Törökországot is

napijegy2

Kütyük

A Vodafone az Unióhoz csatolta Svájcot és Törökországot is

Nemcsak az Uniós országokban, hanem Svájcban és Törökországban is használható a szolgáltató Európa Napijegy csomagja, mellyel kedvezőbben lehet telefonálni, sms-ezni és internetezni is külföldön.

A táblagépek az utóbbi években a nyaralás egyik legfontosabb eszközévé nőtték ki magukat, hiszen egyaránt alkalmasak navigációra, internetezésre, kapcsolattartásra, szórakozásra miközben számtalan alkalmazás segíti az utazókat az érdekességek felfedezésében, a látnivalók elérésében. Erre az egyre nagyobb igényre reagálva július elejétől a Vodafone a roppant népszerű Európa Napijegy felhasználhatóságát a MobilNet Basic csomagra is kiterjesztette, így immár az elsősorban táblagépes felhasználáshoz ajánlott csomag felhasználói is magukkal vihetik hazai adatforgalmi keretüket, jelentette be csütörtökön Baráth Péter a Vodafone Magyarország márka igazgatója.

A magyar piacon jelenleg egyedül álló Európa Napijegy egy csomagban kínál az ügyfeleknek az Európai Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást, napi 990 Ft-os áron. Az Uniós rendelet az Unió tagállamira, valamint Izlandra, Norvégiára és Liechtensteinre terjed ki, az Európa Napijegy azonban mindezen országok mellett a Svájcban és a nagyon sokak által látogatott Törökországban is érvényes.

napijegy1

Az Európa Napijeggyel az ügyfelek a szolgáltatásokat a hazai tarifájuk és adatfogalmi keretük alapján vehetik igénybe, míg a MobilNet Basic csomag 2 éves hűséggel és e-pack-kel havi 2990 forintért 3GB adatforgalmi keretet biztosít, amit immár az Európa Napijeggyel is ki lehet használni. Amennyiben az ügyfél mobilinternetezésre használt eszköze nem alkalmas SMS küldésre és fogadásra, a szolgáltatást a Vodafone értékesítési pontjain és az online ügyfélszolgálaton keresztül tudja megrendelni.

Az Európa Napijegy a Mobilnet Basic mobilinternet tarifák esetében az eddigi összes a Vodafone által forgalmazott napi roaming mobilinternet ajánlatnál kedvezőbb feltételeket kínál a Vodafone külföldön adatot használó ügyfelei számára. Az Uniós rendeleteknek megfelelően július elsejétől 1 MB adat küldése, vagy fogadása 78,3 Ft-ba kerül, így már napi 13 MB adatforgalomnál jobban jár a felhasználó, ha megvásárolja az Európa Napijegyet.

Red Pass – exkluzív kiszolgálás a repülőtéren

A Vodafone július elsején újra elindította a tavaly már nagy népszerűségre szert tett Red Pass szolgáltatást, amellyel a nyaralási csúcsszezon idején – augusztus végéig – a Red ügyfelek exkluzív kiszolgálásban részesülnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.  Mint Baráth Péter kiemelte, tavaly több mint 7 ezren vették igénybe ezt a szolgáltatást és esetenként 20-30 percet, vagy akár egy órát is megspórolhattak így.

Hardy Mihály a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér kommunikációs igazgatója elmondta, hogy a budapesti repülőtér örömmel ad teret a Vodafone Red Pass szolgáltatásnak, hiszen mind a mobilcég, mind a Budapest Airport egy célért dolgozik: szeretne minél magasabb színvonalú kiszolgálást nyújtani az ügyfeleinek. A Vodafone Red Pass esetében, ez már a repülőtéri indulási oldalon, a járdán elkezdődik és egészen a gépbe történő beszállásig tart. Úgy gondoljuk, hogy hasonló közös akciókkal mindenki nyer, természetesen elsősorban a Red Pass-os utasok.”

napijegy2

A Red Pass szolgáltatás a Red előfizetők és útitársaik számára érhető el díjmentesen. A Red Pass igénybevételéhez mindössze egy előzetes regisztráció szükséges a Red Pass oldalon. Ezt követően az utasokat a reptéri Red Asszisztensek várják a repülőtéren és az ő segítségükkel soron kívül mehetnek át a biztonsági ellenőrzésen, majd a SkyCourt területén a Vodafone Lounge-ban üdítők, kávé és snack mellett tölthetik el az utazás megkezdéséig hátralévő időt.

A Red Pass szolgáltatás július 1 és augusztus 31-e között, mindennap hajnali 4-től este 8-ig érhető el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő