Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Kingston felturbózza az androidos készülékeket

Kütyük

A Kingston felturbózza az androidos készülékeket

bemutatta a DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcsot, valamint az új microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W, Class 10 sebességosztályú memóriakártyát, mely utóbbival akár 64 GB-tal is bővíthetjük androidos készülékeinket.

A DataTraveler microDuo 3.0 kiegészítő tárhelyet biztosít az olyan OTG-támogatással rendelkező eszközök számára, mint az okostelefonok és a táblagépek. A hagyományos USB 3.0- és microUSB-csatlakozóval is ellátott meghajtóval közvetlenül és kényelmesen csatlakozhat mobileszközökhöz és számítógépekhez is.

Az új pendrive akár 64 GB-ra képes bővíteni az Android-készülékek tárhelykapacitását, így könnyedén helyezhetünk át nagyméretű fájlokat – fényképeket, videókat és zenéket – telefonunk vagy táblagépünk és az USB-meghajtó között. Az USB 3.0-microUSB kettős csatolófelülettel rendelkező meghajtó bármely USB On-The-Go-kompatibilis eszközzel használható, és az adatok átvitele számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is elvégezhető.

kingston_DTDUO3_SDCA10_64GB

A DataTraveler microDuo 3.0 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással érhető el, ötéves garanciával. Az új meghajtó elődje a korábban kiadott DataTraveler microDuo 2.0. Az USB On-The-Go kompatibilitással rendelkező készülékek listáját itt található.

Az új microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 sebességosztályú kártya által nyújtott 90 MB/s-os olvasási és 45 MB/s-os írási teljesítmény folyamatos video- és képrögzítést tesz lehetővé: megszakítás nélkül készíthetőek Full HD felbontású videók, 3D videók és valós idejű közvetítések, valamint folyamatosan rögzíthetünk képeket.

A Kingston új memóriakártyája 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással és élettartam garanciával érhető el. A kártya és a DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcs mellé is ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés