Connect with us

technokrata

A Kingston felturbózza az androidos készülékeket

kingston_DTDUO3_SDCA10_64GB

Kütyük

A Kingston felturbózza az androidos készülékeket

bemutatta a DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcsot, valamint az új microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W, Class 10 sebességosztályú memóriakártyát, mely utóbbival akár 64 GB-tal is bővíthetjük androidos készülékeinket.

A DataTraveler microDuo 3.0 kiegészítő tárhelyet biztosít az olyan OTG-támogatással rendelkező eszközök számára, mint az okostelefonok és a táblagépek. A hagyományos USB 3.0- és microUSB-csatlakozóval is ellátott meghajtóval közvetlenül és kényelmesen csatlakozhat mobileszközökhöz és számítógépekhez is.

Az új pendrive akár 64 GB-ra képes bővíteni az Android-készülékek tárhelykapacitását, így könnyedén helyezhetünk át nagyméretű fájlokat – fényképeket, videókat és zenéket – telefonunk vagy táblagépünk és az USB-meghajtó között. Az USB 3.0-microUSB kettős csatolófelülettel rendelkező meghajtó bármely USB On-The-Go-kompatibilis eszközzel használható, és az adatok átvitele számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is elvégezhető.

kingston_DTDUO3_SDCA10_64GB

A DataTraveler microDuo 3.0 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással érhető el, ötéves garanciával. Az új meghajtó elődje a korábban kiadott DataTraveler microDuo 2.0. Az USB On-The-Go kompatibilitással rendelkező készülékek listáját itt található.

Az új microSDHC/SDXC UHS-I Class 10 sebességosztályú kártya által nyújtott 90 MB/s-os olvasási és 45 MB/s-os írási teljesítmény folyamatos video- és képrögzítést tesz lehetővé: megszakítás nélkül készíthetőek Full HD felbontású videók, 3D videók és valós idejű közvetítések, valamint folyamatosan rögzíthetünk képeket.

A Kingston új memóriakártyája 16 GB-os, 32 GB-os és 64 GB-os kapacitással és élettartam garanciával érhető el. A kártya és a DataTraveler microDuo 3.0 USB-kulcs mellé is ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek