Connect with us

technokrata

Korlátlan zenehallgatás és beszélgetés mobilon a Telekomtól!

Spotify_shakira

Kütyük

Korlátlan zenehallgatás és beszélgetés mobilon a Telekomtól!

A Telekom Music díjcsomagjai a zenehallgatás valódi élményét biztosítja: reklámok megszakítása nélkül, kiváló hangminőségben élvezhetjük kedvenc zenéinket, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is.

Spotify_lamar

A Spotify Premium zeneszolgáltatás már elérhető a Telekom Music XS, S és M mobil díjcsomagjaival, illetve a Music opcióval. A Telekom Music M díjcsomagot azoknak ajánlják, akik nem szeretnék számolni a perceket és a gigabájtokat, valamint folyamatosan igénylik a ritmust a fülhallgatóból. A Music M díjcsomag havidíja belföldön korlátlan hálózaton belüli alapdíjas irányokba irányuló beszélgetéssel és belföldi SMS forgalommal, akár a Telekom 4G hálózatán is használható* 1GB adatforgalommal, korlátlan Spotify Premium hozzáféréssel e-Packkal** 16 690 Ft (e-Pack nélkül 17 290 Ft). A kevésbé nagy fogyasztóknak érdemes a Music S díjcsomagot választaniuk 9 390 Ft-os havidíjért e-Packkal (vagy 9 990 Ft-ért e-Pack nékül), amely 160 belföldi alapdíjas irányba lebeszélhető percet és belföldi alapdíjas irányba korlátlan mennyiségű hálózaton belüli SMS-t tartalmaz, továbbá 1GB 4G hálózaton is felhasználható* adatforgalmat és 2 GB kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra felhasználható belföldi adatmennyiséget. A legkisebb, Music XS csomagot egyetemisták és főiskolások vehetik igénybe. Azok az előfizetők, akik nem szeretnének díjcsomagot váltani, viszont igénybe vennék a Spotify Premium zeneszolgáltatást, ezt a Music opció választásával 1590 Ft-os havidíjért megtehetik. Az aktiválástól számított első 30 napig (az aktiválás napját is beleértve) havidíjmentesen jutnak hozzá a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz, továbbá 500 MB kizárólag Spotify Premium zenehallgatásra használható adatmennyiséghez, havidíjat csak a próbaidőszak után kell fizetniük.

Spotify_shakira

A Spotify egy olyan felhő alapú zenei streaming szolgáltatás, amelynek segítségével sok millió számot tarthatunk a zsebünkben, csupán internetkapcsolat és egy regisztráció szükséges hozzá. A felhasználóknak nem kell többé időt pazarolni kedvenc zenéik begyűjtésére és elfoglalni a számítógép, okostelefon, vagy egyéb digitális eszköz értékes tárhelyét ezek lementésével, hiszen a felhőben tárolt, több mint 20 millió zeneszám belföldön szinte bárhol és bármikor elérhető, a nemzetközi és hazai kínálat pedig folyamatosan bővül kis- és független kiadók zenéivel csakúgy, mint a legújabb slágerekkel. A zenék böngészésére lehetőség van előadók, albumok, vagy barátok lejátszási listái alapján is.  Az egyéni preferenciák szerint kialakított saját lejátszási lista mellett ezernyi szerkesztett lista kínál kiváló segítséget arra, hogy az éppen aktuális élethelyzetnek vagy hangulatnak megfelelően, vagy akár kedvenc korszak vagy stílus alapján lehessen zenét hallgatni.

A Spotify Premium révén a zenehallgatás valódi közösségi élménnyé is válhat: a regisztráció egyszerűen a Facebook fiók segítségével is elvégezhető, s így a zeneszámok, elmentett listák vagy kedvencnek jelölt albumok könnyen megoszthatóak a hírfolyamban, a zenei felfedezésben pedig közvetlen ismerőseink is segítségünkre lehetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő