Connect with us

Eltűnik a desktop a kisebb Windows tabletekből

Start-with-wallpaper-High-res_313398B8

Kütyük

Eltűnik a desktop a kisebb Windows tabletekből

A hamarosan érkező új Windows olyan tulajdonságokkal érkezik, mely talán egyaránt gondoskodik a desktop és a notebook felhasználókról is, akik nem szívesen cserélnék le a Win 7-et. Nem kevesen vannak, akik hiányolják a Start menüt és összezavarodnak a számítógépre és a tabletre készült felületek masszájától. Egyes alkalmazások csak tablet módban futnak és nem helyezhetők ki az asztalra, hasonlóan néhány beállításhoz, melyeket elszórva találjuk a két platform között. Mindenki örülne egy olyan lehetőségnek, mellyel átkapcsolhatunk egyik módból a másikba működés közben, attól függően, hogy hogyan kívánjuk használni az eszközt. Egyes hírek szerint a Microsoft törli a desktop módot a kisebb tabletekről, ezzel is leegyszerűsítve a felhasználók dolgát.

A következő operációs rendszer, melynek neve feltehetően Windows 9 lesz, szinte minden eszközt támogat majd, beleértve a desktopokat, notebookokat, tableteket, ezenkívül valamilyen formában az okostelefonokat is. Ezen utóbbi remélhetőleg egy kalap alá veszi majd a Windows RT és a Windows Phone rendszereket. Hogy mennyire lesznek eredményesek a vállalat következő lépései, azt bizonyos idő elteltével tudjuk csak megmondani, de reméljük megtalálják a kiutat az összemosódott felületek közül, és végre egy felhasználóbarát és átlátható rendszert hoznak létre.

Start-with-wallpaper-High-res_313398B8

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő