Connect with us

Android vs. iOS: A verseny nem áll meg

android-web-share

Kütyük

Android vs. iOS: A verseny nem áll meg

Meglepő eredmények érkeztek egy új felmérésből

A telefonok és tabletek piacán mind tudjuk, hogy az Android és az iOS között szüntelen és nagy a verseny. Igaz léteznek más operációs rendszerek is, mint például a Windows Phone vagy a BlackBerry, de nem remélhető, hogy a közeljövőben átveszik a vezetést, hiszen a két rendszer akkora előnyben van, hogy időnként meg is feledkezünk versenytársaikról. De kié az első hely? Korábban már megtudhattuk, hogy több Androidos készüléket értékesítenek havi szinten a kereskedők, de vajon tényleg ez a megfelelő módja a felmérésnek? Egyesek a Net Applications-nél úgy gondolták, hogy máshonnan kell megközelíteni a kérdést.

android-web-share

Megvizsgálták, hogy milyen rendszeren keresztül folyik a webes adatforgalom az egész világon, és rendkívül érdekes eredmények születtek. Ahogy az a képen is látható, az iOS vezet 45.61%-kal, és az Android alig marad le mellette a maga 43.75%-ával. Hozzátették, hogy ezek a júniusi eredmények, és a májusiakat nézve az Apple még 13%-os vezetésben volt. Talán ez annak köszönhető, hogy egyre lenyűgözőbb és kifinomultabb Android eszközök készülnek napjainkban, nem beszélve a megfizethetőségről. Az egyenlő megosztottságból látszik, hogy mind a kettő egy jól teljesítő rendszer, és nem várhatunk lényeges vezetést egyiktől sem. Tegyük hozzá, hogy az érkező frissítésekkel egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és különbségeik kezdenek elhalványulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő