Connect with us

technokrata

Megjött a Galaxy S5 mini

SM-G800H_GS5 mini_Black_9

Kütyük

Megjött a Galaxy S5 mini

Hivatalosan is leleplezte az újdonságot a dél-koreai gyártó.

A Galaxy S3 minivel a Samsung egy új trendet indított, hiszen a zászlóshajó nevével fémjelzett, ám annál jóval megfizethetőbb modellekre igen nagy a kereslet.  Várható volt tehát, hogy az S4-es után az S5-ös is megkapja a kicsinyített verziót, mennek bemutatása a mai napon történt meg.

SM-G800H_GS5 mini_Black_9

Az S5 mini a nevével ellentétben egyáltalán nem tekinthető kicsinek, hiszen az előlapját egy 4,5″-es, 720p felbontású, Super AMOLED képernyő foglalja el. A 120 grammos, 9,1 mm vékony újdonság műanyag, IP67 minősítésű (azaz víz- és porálló) burkolata alatt négymagos, 1,5 GHz-en üzemelő Cortex-A7-es processzort és 1,5 GB RAM-ot találunk. Az S5-höz hasonlóan a mini is rendelkezik a hátoldali pulzusszámmérővel, illetve a képernyő alatt egy ujjlenyomat-olvasóval is találkozhatunk.

SM-G800H_GS5 mini_Black_11

Az Android 4.4 KitKat-tel érkező modellben megtaláljuk a gyártóra jellemző szolgáltatásokat, azaz a repertoár részét képezi az  egészségközpontú  S Health, az adatainkat felügyelő Private mode,  a kisgyereknek ajánlott Kids mode és az energiatakarékos Ultra Power Saving mode is. Az S5 mini hátlapján egy 8 megapixeles, FullHD felvételek rögzítésére képes kamerát találunk, az elkészült anyagok pedig a 16 GB-os memóriában kerülnek rögzítésre.

SM-G800H_GS5 mini_White_10

A fekete, fehér, arany és kék színekben érkező újdonság már ebben a hónapban piacra kerül, egyelőre ismeretlen áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek