Connect with us

Hivatalosan is itt a G3

g31

Kütyük

Hivatalosan is itt a G3

Megérkezett a LG zászlóshajója.

Igaz, csaknem mindent tudtunk az épp megjelent G3-ról, ezennel szeretnénk bejelenteni hivatalos érkezését. A telefont szemügyre véve egy még jobb helykihasználású 2560 x 1440 felbontású 5.5”-ös IPS kijelző fogad minket a Gorilla Glass 3 alatt. A belső tárhelyet könnyen kiegészíthetjük egy microSD kártyával (max 128GB), ez hatalmas előny az okostelefonok piacán, mivel eddig nagyobb tárhelyhez csak igen költségesen juthattunk hozzá.

g31

A csúcsgépet egy 2.5 GHz-es Snapdragon processzor működteti, a 32 GB memóriával szerelt verzió esetén pedig  3GB RAM-mal, míg a 16 GB-os variánsnál 2 GB RAM-mal találkozhatunk. A fotókért egy 13MP-es kamera felelős, mely dual-LED vakuval és lézeres auto-fókusszal kiegészítve biztosítja körülményektől függően a tökéletes képminőséget. Nem maradt ki a repertoárból az NFC, a Bluetooth 4.0, az A-GPS és a készülékek távirányításához használatos infraport sem.

g33

Az alig 8,9 mm vékony zászlóshajó fedélzetén a Google Android 4.4.2 KitKat rendszerét találjuk, melyet a dél-koreai mérnökök az Optimus névre keresztelt felülettel tettek egyedivé. Ez nemcsak új külsőt, de extra funkciókat is hozott, így megtaláljuk a mobilon a Smart Notice-t, mely egy, a Google Now-ra kisértetiesen hasonló személyi asszisztens.

g32

A három színben elérhető modell a várttól eltérően műanyag házzal kerül piacra, ám az LG mérnökei addig „tökéletesítették” az anyagot, míg az állításuk szerint prémium hatást nem kelt. A 3000 mAh-es akkumulátorral érkező G3 arany, fekete és ezüst színben kerül majd piacra júniusban. Az árat egyelőre nem árulták el a vállalat sajtósai, ám a kategóriában megszokott 200 ezer forintos árcédula igen valószínűnek tűnik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom