Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a HTC One mini 2

Kütyük

Itt a HTC One mini 2

Igazi sikerkészüléknek ígérkezik az új HTC.

A mai napon hivatalosan is leleplezték a One mini utódját, mely a nem túl változatos névválasztás eredményeként a One mini 2 nevet kapta. A modell, akárcsak az új HTC One (M8), az elődje formavilágát örökölte, drámai megújulás helyett ezúttal is az apró fejlődés volt a dizájnerek célja. A fémház előlapját egy 4,5″-es, 720p felbontású képernyő foglalja el, melyet a BoomSound névre keresztelt sztereó hangszórópár fog közre.

HTC One mini 2_PerLeft_Silver

A burkolat alatt egy négymagos, 1,2 GHz-es órajelen üzemelő Qualcomm Snapdragon 400 chipsettel rendelkező Cortex-A7-es processzort, 1 GB RAM-ot és 16 GB, microSD segítségével akár 128 GB-ig bővíthető memóriát találunk. A One mini 2-ből hiányzik a Duo Camera, itt csak egy “sima”,  13 megapixeles,  BSI szenzorral felszerelt, f/2.2-es apertúrájú egységet találunk.

HTC One mini 2 Gallery

Az előlapon ezen kívül még egy 5 megapixeles kamera is megtalálható, mely hátlapi társához hasonlóan FullHD felbontású videók felvételére is képes. A One  mini 2 rendelkezik minden, ma elvárt adatkommunikációs lehetőséggel, így a repertoár része az NFC, a Bluetooth 4.0, az LTE, az A-GPS és a kétsávos n-es WiFi is. A One mini 2 júniusban kerül a boltok polcaira ezüst, arany és szürke színben, egyelőre ismeretlen áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés