Connect with us

technokrata

Független marad a Beats

beatsmusic

Kütyük

Független marad a Beats

Nem olvad be a frissen felvásárolt vállalat az Apple-be.

A múlt héten robbant a bomba, hogy a prémium fülhallgatóiról ismerté vált Beats márkát felvásárolta az Apple. A kaliforniai gyártó elsősorban a nem is olyan régen indult streamingszolgáltatás a Beats Music miatt döntött a felvásárlás mellett, a Bloomberg információi szerint az Apple vezérkarát lenyűgözte, hogy milyen sebességgel válik a szoftvert kipróbáló felhasználó fizetős vásárlóvá.

beatsmusic

Ez talán nem volt véletlen, az alig 10 dolláros havi díjért 20 millió számhoz férhettek hozzá a felhasználók, ez a szám pedig hónapról hónapra bővült. A legújabb információk szerint ez a jövőben is folytatódna, sőt az Apple tervei alapján igazi multiplatform megoldás maradna a Beats Music, azaz nemcsak iOS, de Android és Windows Phone alapú mobilokon is élvezhetnénk a zenét. Ez azt is jelenti, hogy magát a céget sem olvasztanák be a megszokott metódus alapján, azaz nemcsak, hogy nem tűnne el a márkanév, de minden eddiginél erősebbé válna.

Ezzel egyértelműen a Spotify pozícióját gyengítené az Apple. Erre nagy szükségük is van, hiszen az iTunes Radio nem hozta meg a várt sikert, az említett streaming szolgáltatások miatt pedig egyre kevesebben hajlandóak zenét vásárolni, ezzel gyengítve az iTunes pozícióját.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom