Connect with us

technokrata

Független marad a Beats

beatsmusic

Kütyük

Független marad a Beats

Nem olvad be a frissen felvásárolt vállalat az Apple-be.

A múlt héten robbant a bomba, hogy a prémium fülhallgatóiról ismerté vált Beats márkát felvásárolta az Apple. A kaliforniai gyártó elsősorban a nem is olyan régen indult streamingszolgáltatás a Beats Music miatt döntött a felvásárlás mellett, a Bloomberg információi szerint az Apple vezérkarát lenyűgözte, hogy milyen sebességgel válik a szoftvert kipróbáló felhasználó fizetős vásárlóvá.

beatsmusic

Ez talán nem volt véletlen, az alig 10 dolláros havi díjért 20 millió számhoz férhettek hozzá a felhasználók, ez a szám pedig hónapról hónapra bővült. A legújabb információk szerint ez a jövőben is folytatódna, sőt az Apple tervei alapján igazi multiplatform megoldás maradna a Beats Music, azaz nemcsak iOS, de Android és Windows Phone alapú mobilokon is élvezhetnénk a zenét. Ez azt is jelenti, hogy magát a céget sem olvasztanák be a megszokott metódus alapján, azaz nemcsak, hogy nem tűnne el a márkanév, de minden eddiginél erősebbé válna.

Ezzel egyértelműen a Spotify pozícióját gyengítené az Apple. Erre nagy szükségük is van, hiszen az iTunes Radio nem hozta meg a várt sikert, az említett streaming szolgáltatások miatt pedig egyre kevesebben hajlandóak zenét vásárolni, ezzel gyengítve az iTunes pozícióját.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő