Connect with us

Hirdetés

technokrata

Neked is lehet iPhone 6-od!

Kütyük

Neked is lehet iPhone 6-od!

3D nyomtató segítségével otthonunkban is elkészíthetjük az Apple készülő modelljének makettjét.

Ugyan csak őszre várjuk az Apple következő mobilját, a készülékről már most is több információ került nyilvánosságra. Ezekből már tudható, hogy az iPod Touch-hoz hasonló formatervű iPhone 6 bizony nagyobb képernyőt kap majd, így az Apple történetében először, 4,7″-es kijelzőt – sőt, pletykák szerint érkezik egy 5,5″-es variáns is – rejt majd az előlap.

A radikális változtatások miatt a rajongók már lélegzetvisszafojtva várják a modellt, egyesek pedig igyekeznek meglovagolni a trendet. , Arthur Tilly ezért most elkészítette a 3D-s nyomtatóval legyártható makett vázlatát, hogy mi is megcsodálhassuk a készülő modellt.

iphone-6-3d-print

Így ha esetleg otthonunkban, vagy közvetlen környezetünkben van 3D nyomtató, Thingiverse oldalról bármikor letölthetjük a szükséges fájlokat, amikből pillanatok alatt kész makettet varázsol a készülék. Ezek különlegessége, hogy egyaránt 4,7″ és 5,5″-es kiadásban is elkészültek.

Természetesen nem árt elfelejteni, hogy akár teljesen más koncepcióval is előrukkolhat az Apple, illetve az is elképzelhető, hogy pusztán csak egy lelkes koncepciógyáros szórakozik a világgal.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés