Connect with us

technokrata

Neked is lehet iPhone 6-od!

iphone-6-3d-print

Kütyük

Neked is lehet iPhone 6-od!

3D nyomtató segítségével otthonunkban is elkészíthetjük az Apple készülő modelljének makettjét.

Ugyan csak őszre várjuk az Apple következő mobilját, a készülékről már most is több információ került nyilvánosságra. Ezekből már tudható, hogy az iPod Touch-hoz hasonló formatervű iPhone 6 bizony nagyobb képernyőt kap majd, így az Apple történetében először, 4,7″-es kijelzőt – sőt, pletykák szerint érkezik egy 5,5″-es variáns is – rejt majd az előlap.

A radikális változtatások miatt a rajongók már lélegzetvisszafojtva várják a modellt, egyesek pedig igyekeznek meglovagolni a trendet. , Arthur Tilly ezért most elkészítette a 3D-s nyomtatóval legyártható makett vázlatát, hogy mi is megcsodálhassuk a készülő modellt.

iphone-6-3d-print

Így ha esetleg otthonunkban, vagy közvetlen környezetünkben van 3D nyomtató, Thingiverse oldalról bármikor letölthetjük a szükséges fájlokat, amikből pillanatok alatt kész makettet varázsol a készülék. Ezek különlegessége, hogy egyaránt 4,7″ és 5,5″-es kiadásban is elkészültek.

Természetesen nem árt elfelejteni, hogy akár teljesen más koncepcióval is előrukkolhat az Apple, illetve az is elképzelhető, hogy pusztán csak egy lelkes koncepciógyáros szórakozik a világgal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek

kiemelt-kep
2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd