Connect with us

technokrata

Leválthatja a Nexusokat a Google

nexus-4-12-verge-1020_large_verge_medium_landscape

Kütyük

Leválthatja a Nexusokat a Google

Új sorozaton dolgozik a kaliforniai gyártó.

2010-ben, a HTC által gyártott Nexus One-nal indult hódító útjára a Google referencia sorozata, azóta pedig már táblagépeken is találkozhatunk a márkajelzéssel. Hamarosan azonban elbúcsúzhatunk a modellek hátuljára ragasztott Nexus felirattól, legalábbis a The Information információi szerint. A portál úgy tudja, hogy a jövőt a felsőkategóriás készülékekkel megjelenő Android Silver sorozattal képzeli el a Google. Az Android Silver modellek különlegessége a teljesen gyári ökoszisztéma lenne, illetve a kaliforniai gyártó tervei szerint az Apple-hez hasonlóan rövid időközönként kapnának újabb frissítéseket a tulajdonosok.

nexus-4-12-verge-1020_large_verge_medium_landscape

Bár elsőre kissé őrültségnek hangzik a Nexus sorozat kinyírása, a nemrégiben bemutatott Play Edition sorozattal le tudnák fedni a kieső célközönség igényeit, méghozzá úgy, hogy a készülékek nem igényelnek extra, a Google számára költséges fejlesztést, hiszen a gyártóknak mindössze az Android csupasz verzióját kell előre telepíteni.

Az Android Silver partnerei között a legújabb információk alapján a Motorola és az LG már biztosan szerepel, ám valószínűleg hamarosan csatlakozik a Samsung, a HTC és a Sony is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom