Connect with us

technokrata

Galaxy K Zoom: Itt a Samsung fotós nagyágyúja

kzoom1

Kütyük

Galaxy K Zoom: Itt a Samsung fotós nagyágyúja

Nem mindennapi készüléket mutatott be a dél-koreai gyártó.

Végre hivatalosan is leleplezte legújabb fényképezős mobilját a Samsung. A leginkább egy hagyományos, kompakt fényképezőgépre hasonlító Galaxy K Zoom a 2014-ben nagy sikereket elért Galaxy S4 Zoom utódja. Akárcsak az előd esetében, úgy most is a kameráé volt a főszerep. A gömbölyű hátlapon így egy 24 mm-es, nagylátószögű egységet találunk mely f/3,1–6,3 fényerővel rendelkezik.

kzoom1

A fotósok igazán nagy hasznát vehetik a 10x-es optikai zoomnak, amihez optikai képstabilizátor is tartozik, így a 20,7 megapixeles BS érzékelővel készített képek biztosan remegésmentesek lesznek. Nem maradt ki a xenon villanó sem, így éjszaka is éles fotók készítésére nyílik lehetőség.

A K sorozatba tartozó modell egyéb területeken sem szégyenkezhet, hiszen az előlapját egy 4,8″-es,  Super AMOLED HD képernyő foglalja el melynek felbontása 1280 x 720 pixel. Az Android 4.4 KitKat futtatásáról a gyártó különleges, hatmagos proceszora gondoskodik melyben négy  1,2 GHz-es és két 1,7 GHz-es magot találunk.

kzoom2

A 2 GB RAM mellett 8 GB beépített memóriát is találunk, ez utóbbi természetesen microSD segítségével tovább bővíthető. A 200 gramm súlyú K Zoom egy 2430 mAh-es akkumulátort kapott. A megjelenési időpontról és a pontos árról egyelőre nincs információ, a Samsung vélhetően az elkövetkezendő hetekben árulja el ezeket az adatokat.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle