Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karácsonyig megjönnek a 64 bites mobilok

Kütyük

Karácsonyig megjönnek a 64 bites mobilok

Az ARM egyik vezető beosztású személyisége szerint az ünnepi szezonban már több 64 bites mobil közül is választhatunk majd.

Óriási dömping várható a 64 bites processzorral szerelt okostelefonokból legalábbis Tom Lantzsch, az ARM a vállalati stratégiáért felelős részleg ügyvezető alelnöke szerint. Lantizsch kifejtette, hogy rengeteg megkeresés érkezett hozzájuk a gyártóktól, pedig korábban úgy gondolták, hogy a vállalati szektoron kívül kevés érdeklődésre tarthat számot egy ilyen megoldás, ám az iPhone 5S bevezetése óta mégis ebbe az irányba fordult a piac.

64bit

Egészen konkrétan a Cortex-A53-asról van szó, mely akár már a karácsonyi szezon előtt piacra kerülhet, így a gyártók már az ünnepek előtt piacra dobhatnák az ilyen megoldással szerelt mobiljukat. Alighanem, akárcsak néhány évvel ezelőtt a PC-s processzoroknál, itt is kell még idő, mire ténylegesen kihasználhatjuk a 64 bit adottságait, ám később minden bizonnyal minden eddiginél erősebb eszközökkel örvendeztethetnek majd meg minket a gyártók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés