Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a OnePlus One

Kütyük

Bemutatkozott a OnePlus One

Elegáns külsővel és fejlett hardverrel érkezik a kínai gyártó újdonsága.

Több mint egy hónapnyi szivárogtatás után végre hivatalosan is leleplezte legújabb zászlóshajóját a OnePlus. A One névre keresztelt modell egy négymagos, 2,5 GHz-en üzemelő Snapdragon 801-es processzort, 3 GB RAM-ot és egy 5,5″-es, FullHD felbontású, 401 ppi részletességű képernyőt tudhat magáénak.

oneplusone1

Az Android 4.4 KitKat-en alapuló, CyanogenMod 11S rendszert futtató eszköz hátlapján egy 13 megapixel felbontású, Sony IMX214 szenzort tartalmazó kamera található. A magnéziumból készült háznak hála a One a legkönnyebb 5,5″-es készülék a piacon, “mindössze” 162 grammot nyom a mérlegen. A lekerekített formatervű modell a sarkokon mindössze 4,4 mm vékony, ám a hátlap közepén sem vastagabb 8,6 mm-nél.

A különleges külsőhöz egyedi hátlapokat is készített a OnePlus, így a vásárlók akár bambusz, fa, farmer vagy kevlár stílusúvá is alakíthatják kedvencüket. Érdekesség, hogy a konkurencia több modelljéhez hasonlóan a One 3100 mAh-es akkumulátora sem cserélhető.

oneplusone2

Az újdonság Európa legtöbb országában a második negyedévben lesz elérhető, a 16 GB-os kiadásért 269, a 64 GB-os verzióért pedig 299 eurót kér a majd a gyártó.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés