Connect with us

Nokia 225: Olcsó újdonság Finnországból

nokia225

Kütyük

Nokia 225: Olcsó újdonság Finnországból

Kétkártyás verzióban is megjelenik a nyomógombos mobil.

Egy, a mai okostelefonos szemnek szokott világban igazán alapnak számító sorozattal bővítette a kínálatát a Nokia. A finn vállalat 225 és 255 Dual SIM néven érkező modellcsaládja a Series 30+ rendszer futtatásával a régi, érintőképernyős világ előtti készülékeket idézi meg.

nokia225

Az előlapot egy QVGA felbontású, 2,8″-es képernyő foglalja el. A repertoár része a csökkentett adatfelhasználást lehetővé tevő Xpress Browser, illetve előrelepítve megtaláljuk a Facebookot, a Twittert és a Binget is. Az SD kártya támogatásnak hála akár 32 GB-nyi zenét is feltölthetünk a modellre, illetve az FM-Rádió is rendelkezésünkre áll. Fotókat a hátoldali, 2 megapixeles kamerával készíthetünk, ez videofelvételt is támogat, igaz, a 15 fps sebességű QVGA felbontású anyaggal biztosan nem megyünk sokra.

Nokia-225-group_rectangle

A Bluetooth 3.0-ával is felszerelt Nokia 225 készenlétben 36 napig bírja szuflával, a kétkártyás kiadás pedig 27 napig működik. A finn vállalat a 21 óra beszélgetési és 36 órányi zenehallgatási kapacitást ígér a modellre, ezzel messze túlszárnyalva a mai átlagot. A fekete, fehér, piros, sárga és zöld színekben érkező modellcsalád három hónapon belül kerül a boltok polcaira, 40 euró körüli áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom