Connect with us

technokrata

Fél a konkurencia előretörésétől az Apple

Apple Introduces iPhone 5

Kütyük

Fél a konkurencia előretörésétől az Apple

A nagyobb képernyős modellek illetve a szolgáltatói engedmények veszélyt jelentenek az iPhone-okra.

A mostani Samsung kontra Apple per egyik számunkra is érdekes hozadéka, hogy a két vállalat bizony a saját titkaikkal kapcsolatban is elárul egy-egy érdekességet. Így került napvilágra egy, a értékesítői részlegéről kijutott anyag melyből kiderül, hogy a kaliforniai gyártó leginkább a konkurencia előretörésétől aggódik. Ez elsősorban a riválisok szolgáltatóknak való kedvezéséből adódik, mivel a legtöbb gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az adott operátor által igényelt funkciók beépülhessenek a készülékekbe. Mivel az Apple mindig is mereven elzárkózott ettől, ezért többször is előfordult, hogy más népszerű modelleket helyeztek az iPhone-ok “elé”.

brand-new-unlocked-apple-iphone-5s-for-sale_2

A kiszivárgott dokumentum érdekessége, hogy a tárgyalások során Phil Schiller, az Apple marketing guruja mereven elzárkózott az anyag tartalmától, állítása szerint a leírtak egyáltalán nem képviselik a vállalat álláspontját.

Az biztos, hogy az idei év izgalmas lesz az Apple rajongóinak, hiszen a konkurencia modelljeinek növekvő mérete miatt a 2014-es évben megérkezhet az első, 4,9″-es képernyőjű iPhone is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle