Connect with us

technokrata

Minden eddiginél fejlettebb Siri-n dolgozik az Apple

Kütyük

Minden eddiginél fejlettebb Siri-n dolgozik az Apple

Harmadik fél által készített programokkal is elboldogulna az Apple virtuális asszisztense.

Az Apple 2011-ben bemutatott virtuális asszisztense mindeddig kizárólag a gyár által előretelepített applikációkkal boldogult. Ez kétségtelenül jót tesz a stabilitásnak, ám jelentősen behatárolja a szoftver használhatóságát, lévén sokan vagyunk olyanok, akik egy harmadik fél által fejlesztett applikációt naponta több alkalommal is igénybe veszünk.

iwatch-concept

Ezzel tisztában van az Apple is, a The Information információi szerint az iWatch-csal együtt egy minden eddiginél fejlettebb Siri is bemutatkozik majd. A hangfelismerés egy kulcsmomentum lehet az iWatch kezelésében, lévén a kis méret miatt elképzelhető, hogy csak ilyen módszerrel tudnánk utasításokat adni a csuklónkon helyet foglaló ketyerének.

Természetesen nemcsak az Apple, a Google is hasonló terveket szövöget, így a Google Now jövőbeni kiadása már szintén elboldogulna a külsős Android applikációkkal. A siker érdekében a kaliforniai gyártó még külön adatbázisokat is készítenek, melyekből világossá válik a rendszer számára, hogy egy-egy program milyen hangutasításokat támogat.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom