Connect with us

Hirdetés

technokrata

Extra kapacitást ad a mobilunknak a Kingston

Kütyük

Extra kapacitást ad a mobilunknak a Kingston

A DT microDuo kiegészítő tárhelyet biztosít az Android 4.0+ rendszerű mobileszközökhöz.

A Kingston bemutatta a DataTraveler microDuo meghajtót. A kombinált USB- és microUSB flash meghajtóval a felhasználók bővíthetik Android™ operációs rendszerű okostelefonjaik és táblagépeik tárhelyét.

DataTraveler_microDuo_1

A DataTraveler microDuo a készülékek gyakran töltésre is alkalmazott microUSB-portját használva bővíti a tárhelyet, akár 64 GB kapacitásig. Ez a funkció különösen hasznos, mivel egyre több okostelefon és bizonyos táblagépek is tárhelybővítő microSD-kártyaolvasó nélkül jelennek meg a piacon. Az apró méretű meghajtó bármely USB On-The-Go-kompatibilis mobileszközzel használható, a kettős csatolófelületnek köszönhetően pedig a fájlok átvitele számítógéphez való csatlakoztatás nélkül is elvégezhető. Az okostelefonok és tabletek által rögzített nagyfelbontású fényképek és HD, vagy akár 4K minőségű videók, illetve az eszközökön tárolt zenei fájlok ugyanolyan könnyedén helyezhetők át az USB-kulcsról, mint a hagyományos flash meghajtók esetében.

DataTraveler_microDuo_2

„A DT microDuo az okoseszközök nagyszerű kiegészítője, hiszen a készülékek közti egyszerű fájlmegosztáson túl lehetővé teszi a felhasználók számára az adatok biztonsági mentését is, mellyel tárhelyet szabadít fel. Az utazók így teljes zene- és videokönyvtárukat magukkal vihetik anélkül, hogy az eszközök memóriakapacitása miatt kellene aggódniuk” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

DataTraveler_microDuo_3

A Kingston DT microDuoval kompatibilis eszközök listája a www.kingston.com/otg/compatibility webhelyen tekinthető meg. A meghajtó 8 GB, 16 GB, 32 GB és 64 GB kapacitással érhető el, elegáns kialakítású burkolattal, amely beépített kulcskarikával és elforgatható kupakkal is felszerelt. A termékhez ötéves jótállás és ingyenes, napi 24 órában elérhető támogatás jár.

DataTraveler_microDuo_5 

A Kingston DataTraveler microDuo jellemzői és műszaki adatai:

 USB OTG (On-The-Go): ez a szabvány egyes microUSB-porttal rendelkező mobiltelefonok/táblagépek esetén gazdafunkciót biztosít, így lehetővé teszi a Kingston DT microDuo eszközéhez hasonló USB-készülékek csatlakoztatását

Kettő az egyben: microUSB- és USB 2.0-csatlakozók a fájlok okostelefonok, táblagépek és számítógépek közötti egyszerű átviteléhez

Plug-and-Play: egyszerűen csatlakoztatható, akár egy normál USB-meghajtó

Kényelmes: rendkívül kisméretű, zsebre rakható kialakítás a könnyű hordozhatóság érdekében

Kapacitás: 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB

Csatolófelület: USB 2.0

Méretek: 27,63 mm x 16,46 mm x 8,56 mm

Hőmérséklet működés közben: 0 °C és 60 °C között

Tárolási hőmérséklet: -20 °C és 85 °C között

Jótállás/támogatás: 5 év jótállás ingyenes műszaki támogatással



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés