Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mostantól hivatalosan is vehetünk iPhone-t az Apple üzletekből

Kütyük

Mostantól hivatalosan is vehetünk iPhone-t az Apple üzletekből

Holnap reggeltől minden Apple viszonteladó kínálatában megjelennek a kártyafüggetlen, magyar csomagolású iPhone modellek.

Az Apcom, az Apple magyarországi hivatalos disztribútor partnere elnyerte az iPhone készülékek hazai forgalmazásának jogát. A kínálatban február 28-tól lesznek elérhetők a viszonteladók számára a kártyafüggetlen iPhone-ok, és a vállalat a kínálat bővülésének köszönhetően jelentős forgalomnövekedést tervez.

Február 28-án megkezdi a kártyafüggetlen iPhone készülékek hazai forgalmazását az Apcom, az Apple magyarországi hivatalos disztribútor partnere. Azzal, hogy a társaság elnyerte az iPhone-ok forgalmazásának hazai jogát teljessé válik a kínálat a magyar piacon. Az Apple okostelefonjait eddig teljesen legális forrásból két nagy mobilszolgáltatón keresztül, kártyafüggetlen verzióban pedig az Apple saját honlapján lehetett vásárolni.

„Azzal, hogy az Apcom elnyerte az iPhone-ok forgalmazásának jogát a hivatalos iPhone értékesítés harmadik fő pillérét alkotjuk Magyarországon. Folyamatos és megbízható lesz a hazai ellátás a kártyafüggetlen készülékekből, ráadásul a hazai viszonyoknak megfelelő, lokalizált telefonokat vásárolhatnak majd a fogyasztók a partnereinktől. További komoly előnyt jelent a hivatalos nyílt disztribúció elindítása az ár szempontjából. Mivel az Apple okostelefonjainak ára állandó lesz a viszonteladó partnerek számára – a cég hivatalos árazásának megfelelően –, így a javasolt fogyasztói árnak köszönhetően a felhasználók is kedvezőbb feltételek mellett vásárolhatják meg a készülékeket” – mondta Szeidl Tibor, az Apcom ügyvezető igazgatója.

iPhone 7

A magyarországi kiskereskedelemben ugyan eddig is kaphatóak voltak kártyafüggetlen iPhone készülékek, azonban nehézkes beszerzés és kedvezőtlen feltételek – többek között a hazai viszonyoknak nem megfelelő tartozékok, a magyar nyelvű leírás hiánya vagy a nehézkes garanciális ügyintézés – jellemezték ezt a piacot. Emellett a bizonytalan beszerzési források miatt a forint-euró árfolyam változását követve módosult a hazai fogyasztói ár, így jelentős árkülönbségek voltak tapasztalhatók.

„Bízunk benne, hogy a nyílt disztribúcióval új alapokra helyezhetjük a kártyafüggetlen iPhone hazai forgalmazását, és sikerrel nyithatunk a jövőbeni partnereink felé. Ez a lépés fontos mérföldkő az Apcom életében, melynek köszönhetően a tavalyi mintegy hétmilliárd forinthoz képest az idén akár 20 százalékkal is nőhet a forgalmunk. Terveink szerint számos új viszonteladóval bővül partnereink köre, akik megbízható, tiszta forrásból szeretnének kártyafüggetlen iPhone készülékeket vásárolni” – tette hozzá Szeidl Tibor.

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés