Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kitapétázta Barcelonát a Sony

Kütyük

Kitapétázta Barcelonát a Sony

A Sony pr-osai nem aprózták el a cég Mobile World Congressen való jelenlétét. Azon túlmenően, hogy standjukat elárasztották Xperia Z2-vel és Z2 Tablet-tel, konkrétan beborították az egész várost.

Az MWC-re való eljutás legegyszerűbb módja, ha a piros ruhába öltözött hosteszek útmutatásait követed. Ha ők véletlenül nem lennének kéznél, elég annyit tenned, hogy olyan irányba indulsz el, ahol sűrűbben vannak a Sony plakátok. Nagyszerűen meg lehet ismerni az olyan metrómegállókat, ahol átszállási lehetőség van a világkiállításra, mert teljesen ki vannak tapétázva a japán gyártó plakátjaival, melyek messziről hirdetik, hogy kérem szépen, itt a világ legütősebb kamerájú mobiljáról van szó.

Ha eddig kétségbe ejtett a dolog, hogy víz alatt nem tudsz 4K-val videózni, akkor baromira szerencsés vagy, hogy az Andromedárt olvasod most, egyanis van egy jó hírünk számodra.

Tudunk megoldást, most azonnal vegyél egy Z2-őt és egy csapásra megoldódik ez a problémád.

Felmerül a kérdés, mit tud még a Z2-a 4K-n túl?

z2.02

Dizájn:

A készülék tervezésénél nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy egyensúlyban legyen. Külön vitrinben szemléltették a készülék e célból kialakított fém belsejét. Egy fém lemezben helyeztek el pontosan kimért helyeken lyukakat a készülék belső alkatrészeinek. Anyaghasználatban a minőségre törekedett a Sony, a bekapcsoló gomb például fémből van. A gyártó ezzel a megoldással olyannyira elégedett, hogy nagyítón keresztül mutogatja az érdeklődőknek.

Vízállóság:

A készülék az IPX5 szabvánnyal rendelkezik, arra hívja fel a Sony a figyelmet, hogy ezzel már egészen nyugodtan lehet víz alatt használni.

Kamera:

A 4K-s felbontás már árulkodik arról, hogy a Z2 kamerája magasan felette áll annak a szintnek, amit okostelefonokban megszokhattunk. A Sony G Lens lencse a szeme a szeme, az Exmor RS szenzor a retinája és a BIONZ for mobile az agya a szerkezetnek, ahogy ezt a készüléket bemutató hosztesz fogalmazott. Állóképben a készülék közel 21 megapixelt tud, és valóban nagyon szép képeket lehet lőni vele.

Kijelző:

A Xperia Z2 5,2 colos kijelzője is szinkronban van kamerájának teljesítményével: 1080×1920 pixeles, 424 ppi-vel.

Hardver:

A telefon, ahogy a mostani csúcsmobiloktól már megszokhattuk négy magos, órajele pedig 2300 MHz. Emellett 3 GB Ram is dolgozik a Z2-ben.

z2.03

Áprilistól vásárolható lesz majd a készülék, arra, hogy Magyarországon is forgalomba kerüljön még néhány hetet sajnos biztosan várni kell.

A cikkhez nyújtott segítségért köszönet illeti a VIP Phone csapatát, akiknek Facebook oldalán további képek találhatóak a Z2-ről és a Mobile World Congress-ről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés