Connect with us

Hirdetés

technokrata

Öt új Firefox rendszerű telefont ismerhetünk meg az MWC-n

Kütyük

Öt új Firefox rendszerű telefont ismerhetünk meg az MWC-n

Alaposan kitett magáért a ZTE és az Alcatel.

Bár a rivaldafényben mindeddig elsősorban az Android, iOS vagy Windows Phone alapú készülékeket találhattuk meg, ideje lesz egyre nagyobb figyelmet szentelni a Firefox OS 1.3 rendszerű modelleknek is, Barcelonában ugyanis most öt új modellt leplezett le a ZTE és az Alcatel.

alcatel1

A két kínai vállat tehát nem tétlenkedett, mégis az Alcatel kap majd nagyobb hangsúlyt a kiállításon, tőlük ugyanis négy készülék származik. A Fire S a csapat legjobbja, ebben egy 4,5″-es qHD felbontású képernyőt, egy 1,2 GHz-es négymagos processzort és LTE támogatást is találunk. A hátoldali kamera 8 megapixeles, az elkészült képeket pedig NFC segítségével oszthatjuk meg.

alcatel2

A sorban a Fire E következik, ennek szintén 1,2 GHz-en üzemelő processzora van, igaz már csak két maggal. A képernyő maradt a Fire S-nél megismert 4,5″-es, qHD felbontású egység, a kamerát viszont egy 5 megapixeles verzióra cserélték. Kisebb kezűek is örömmel használhatják a Fire C-t, a 3,5″-es HVGA felbontású képernyővel érkező modellben egy már ismerős, 1,2 GHz-en üzemelő kétmagos processzor és egy VGA kamera kapott helyet.

alcatel3

A Fire C-nél jóval erősebb, ám a Fire S tudását még nem éri el a ZTE újdonsága az Open C. A kétmagos, 1,2 GHz-es processzorral érkező újdonságban egy 4″-es WVGA képernyőt, 512 MB RAM-ot és egy 1200 mAh-es akkumulátort találunk.  Az okostelefonos piac alsó szegletébe érkezik az Open II. Az 1,2 GHz-es, kétmagos processzort tartalmazó modellben csak 512 MB RAM-ot és 2 GB memóriát találunk. A 2 megapixeles hátoldali kamerával érkező készülékben egy 1120 mAh-es akkumulátort találunk.

Egyelőre egyik készülék ára és megjelenési időpontja sem ismert, ezeket vélhetően az elkövetkezendő hetekben árulják el a gyártók.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés