Connect with us

Hirdetés

technokrata

Hivatalosan is bemutatkozott az LG G Pro 2

Kütyük

Hivatalosan is bemutatkozott az LG G Pro 2

Igazi erőgép lett a dél-koreai vállalat új phabletje.

Ahogyan azt vártuk, egy külön esemény keretében, ma reggel leplezte le legújabb okostelefonját az LG. Az 5,9″-es, FullHD felbontású képernyővel érkező phabletben egy négymagos, 2,26 GHz-en üzemelő processzort és 3 GB RAM-ot találunk. A beépített memória mérete 16 vagy 32 GB lehet. A készülék minden, ma fontosnak tartott csatlakoztatási lehetőséggel rendelkezik, így nem maradt ki az LTE-A, a Wi-Fi( a/b/g/n/ac), az NFC, a Bluetooth 4.0, a SlimPort, és a microUSB port sem.

lggpro2

Az LG G2-nél már megismert hátoldali gombok fölé került a 13 megapixeles kamera, melynek különlegessége, hogy az optikai képstabilizátor használata mellett a képek utólagos fokuszálására is lehetőséget ad. Az Android 4.4.2 KitKat-tel érkező phablet a mai trendeknek megfelelően 4K felbontásban is képes videó rögzítésére, ám akiknek ez kevés azok választhatják az akár 120 fps sebességű 1080p felbontást is.

lggpro22

A gyártóra oly jellemző módon, ezen a készüléken is helyet kapott az egyedi, Emotional UX névre hallgató felületük is. Az alig 8,3 mm vékony telefonban egy 3200 mAh-es akkumulátort is elhelyeztek a mérnökök. A pontos árat és a piacra kerülés időpontját várhatóan az MWC-n árulja majd el az LG.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés