Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Android januárban: Feljövőben a KitKat, visszaesőben a GingerBread

Kütyük

Az Android januárban: Feljövőben a KitKat, visszaesőben a GingerBread

Továbbra is vezet a Jelly Bean.

Közzétette szokásos havi elemzését a Google. Az év első hónapja nem hozott drámai változásokat, továbbra is vezet a Jelly Bean és feljövőben a legújabb, 4.4-es KitKat.

A legnépszerűbb kiadás továbbra is a Jelly Bean 4.1-es verziója, a 2012-ben megjelent rendszer jelenleg 35,5%-ot tudhat magáénak. Ha mind a három verzióz számoljuk, a “cukorkák” előnye tovább nő, együtt már a piac 60,7%-át birtokolják. Még mindig rengeteg készüléken fut a 2.3 GingerBread, a matuzsálem továbbra is az összes eszköz 20%-án található meg, ez 1,2%-os visszaesés decemberhez képest.

 

androidjanuarMég mindig elég jól áll az Ice Cream Sandwich, a 2011-ben bemutatott rendszer 100-ból 16 androidos modellen található meg. Ha nem is dominál, de kétségtelen, hogy már mérhető szinten áll a KitKat, a Google legújabb rendszerének 1,8% jutott. Nem éri el ezt a százalékot a Honeyxomb és a Froyo, ketten együtt a piac 1,4%-át szerzik meg. Vélhetően vannak még forgalomban ennél is régebbi Android alapú készülékek, ám a Google ezeket már nem listázza az elemzéseiben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés