Connect with us

Hirdetés

technokrata

Beelőzött a Vivo: Itt az első 2K képernyős telefon

Kütyük

Beelőzött a Vivo: Itt az első 2K képernyős telefon

Kínában kerül piacra a világ első 2,560 x 1,440 pixel felbontású képernyővel rendelkező készüléke.

Még a tegnapi napon számoltunk be a hírről, hogy az Oppo egy 2K felbontású képernyővel szerelt telefon bemutatását tervezi. A kínai cég terméke még várat magára, ám a 2K rajongóknak már nincs okuk az aggodalomra ugyanis leleplezésre került a Vivo Xplay 3S. A készülékben egy 6″-es, 2,560 x 1,440 pixel felbontású képernyő található, világrekorder 490 PPI-s részletességgel.

gsmarena_003

A modell egyéb területen sem szégyenkezhet, a burkolat alá egy négymagos, 2,3 GHz-es processzor került, 3 GB RAM-mal és egy Adreno 330 GPU-val karöltve. A hátoldali kamera sem akármi, a 13 megapixeles egység ugyanis f/1.8 apertúrával rendelkezik. A telefon rendelkezik egy Photo+ névre hallgató applikációval is, ennek segítségével kiterjesztett valóság alapú eszközöket vethetünk be, illetve akár a felhőbe is elmenthetjük a fotókat. A videóhívásokhoz egy 5 megapixeles kamerát is elhelyeztek az előlapra a mérnökök. A 172 grammos készülék egy erősen módosított Androiddal kerül piacra, a Vivo csak Funtouch OS-nek hívja a rendszert.

A modell egyelőre kizárólag Kínában lesz megvásárolható, átszámítva 580 dollárt kérnek érte. Az európai megjelenésről egyelőre nincs információ.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés