Connect with us

technokrata

Dupláz a Telekom 4G-lefedettségben

Kütyük

Dupláz a Telekom 4G-lefedettségben

2 éven belül a lakosság 80%-a számára tenné elérhetővé a legmodernebb 4G mobiltechnológiát a Telekom.

A Magyar Telekom a szeptember végén tartott befektetői napon bejelentette, hogy a hálózati fejlesztések során tovább kívánja növelni a nagy sebességű internet lefedettséget. Ennek keretében a Telekom tervei szerint 2015-re kültéren már a lakosság 80 százaléka* számára teszi elérhetővé a mobilinternetezés új dimenzióját jelentő 4G/LTE alapú szolgáltatást. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának közel 40%-a számára érhető el.

Christopher Mattheisen vezérigazgató megerősítette: „Továbbra is sikeres erőfeszítéseket teszünk azért, hogy 2015-re meg tudjunk birkózni a jelentős adatforgalom-növekedésből származó kapacitásigénnyel. Mindez a vállalati ügyfelek számára is egy magasabb szintű kiszolgálást jelent, hiszen hatékonyabb, mobilabb működésükhöz így a legmodernebb hálózatot biztosítjuk.”

A Telekom folyamatosan szélesíti a 4G/LTE hálózaton működni képes mobil eszközök választékát is.  Ma már 6 gyártótól közel 30 féle készülék kapható az üzleteiben, illetve webshopjában. A legújabbak között megtalálható a Samsung Galaxy Note 3, illetve hamarosan az Alcatel Idol S és az LG Optimus G2 okostelefon is megjelenik a kínálatban. Hozzájuk társulnak a Magyarországon és a Telekom kínálatában pár napja forgalomba kerülő új Apple iPhone 5s és iPhone 5c készülékek. Ezekkel az eszközökkel – megfelelő, 4G/LTE-képes díjcsomag igénybevétele mellett – maximálisan kihasználhatók a technológia előnyei. A weboldalak villámgyorsan letöltődnek, az akár HD minőségű, tűéles videók akadásmentesen lejátszhatók, az online játékok pedig az alacsony válaszidő következtében még nagyobb élményt nyújtanak.

telekom

A Telekom fokozatosan bővíti és megújítja a 4G/LTE hálózat használatát lehetővé tevő díjcsomagok körét, köztük, a korlátlan szabadság élményét nyújtó Next díjcsomagokat is. Az üzleti ügyfelek október 18-tól, a lakossági ügyfelek október 25-től december 31-ig vehetik igénybe az akciós ajánlatot, amely az eddiginél kedvezőbb díjszabással biztosítja a korlátlan belföldi vagy hálózaton belüli alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket a felhasználóknak.

A készülék nélkül megrendelt, korlátlan belföldi, alapdíjas beszélgetéseket és SMS-eket, valamint havi 500 MB adatmennyiséget tartalmazó lakossági Next M díjcsomag, 10 990 Ft-os havidíjért, a hálózaton belüli korlátlan beszélgetéseket és 500 MB bennefoglalt adatmennyiséget biztosító Next S pedig havi 6490 Ft-ért elérhető a Telekom ügyfeleinek, akik így akár 5 millió Telekom mobil-ügyféllel beszélhetnek belföldön korlátlanul, az adott díjcsomag használatára vállalt 2 év hűségidő esetén. A Kapcsolat program keretében a szolgáltató további kedvezményekkel is meg szeretné hálálni ügyfelei hűségét és bizalmát, így a Next M már 9990 Ft-os havidíjért, a Next S pedig már havi 5490 Ft-ért is elérhető lesz arany és platina szintű előfizetőink számára, a hűségprogramnak köszönhetően. A Next csomagok meglevő előfizetőinek a Telekom kidolgozza a megújult díjcsomagokra történő váltás lehetőségét is. Üzleti felhasználók részére – a vállalkozás által előfizetett SIM-kártyák számától függően –akár 9990 Ft havidíjért kínálja az 500 MB adatmennyiséget tartalmazó Next Business csomagot a Telekom, amelyhez ügyfelei, meghatározott feltételek mellett 0 Ft-ért okostelefont is kaphatnak, és kedvező áron többlet adatmennyiséget vásárolhatnak.

A Telekom 2012 januárjában – a hazai mobilszolgáltatók közül elsőként – indította el a 4G/LTE alapú mobilinternet kereskedelmi szolgáltatást. Múlt év végére megvalósult Budapest – lakosságra vetített – 99%-os kültéri 4G/LTE lefedettsége, míg Budapest – lakosságra vetített – beltéri 4G/LTE lefedettsége is 83 %-ra növekedett. A szolgáltatás jelenleg az ország lakosságának közel 40%-a számára érhető el kültéren.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom