Connect with us

technokrata

Hajlított kijelzővel támad az LG: Itt a G Flex

lggflex

Kütyük

Hajlított kijelzővel támad az LG: Itt a G Flex

Hivatalosan is bemutatkozott a dél-koreai vállalat hajlított kijelzővel felszerelt mobilja.

Hosszú várakozás után végre hivatalosan is leleplezésre került a kisebbik dél-koreai vállalat hajlékony kijelzővel felszerelt mobilja.  A modellt már a Samsung Galaxy Round előtt megismerhettük, ám a bemutatására mostanáig kellett várni.

lggflex

Az egyelőre kizárólag Dél-Koreában kapható G Flex legnagyobb újdonsága a 6″-es, 720p felbontású hajlított OLED kijelző és természetesen az ehhez illeszkedő formavilág. A gyártó szerint a különleges kialakításnak hála IMAX szerű élményben lehet része a készülék tulajdonosának egy filmnézés alkalmával.

lggflex2

Belül egy teljesen átlagos specifikációt találunk, a telefon működtetéséről ugyanis egy négymagos, 2,26 GHz-es  Qualcomm Snapdragon 800-as processzor, 2 GB RAM és egy 13 megapixeles kamera kapott helyet. Utóbbival készített képeinket a 32 GB-os, microSD segítségével tovább bővíthető memóriába menthetjük el. A 177 grammos telefonra Android 4.2.2 Jelly Bean került, az akkumulátora pedig 3500 mAh-es.

Sajnos az itthoni elérhetőségről és árról egyelőre nincs információ, reméljük, hogy még idén eljutnak az első példányok a hazai boltokba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák