Connect with us

Olimpiára megy a Galaxy Note 3

olimpia2

Kütyük

Olimpiára megy a Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3-at kap a téli olimpia minden sportolója.

A Samsung az olimpiai játékok partnereként bejelentette, hogy a szocsi téli olimpia hivatalos mobilja a Galaxy Note 3 okostelefon lesz. A „Samsung Smart olimpiai játékok” nevű kezdeményezés az esemény gördülékeny kommunikációs hozzáférhetőségét biztosítja, és a jövő évi téli olimpiát elérhetővé kívánja tenni a világ minden nézője számára.

A Samsung és a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) a 2014-es szocsi olimpia minden sportolójának biztosítja a hivatalos mobilt, hogy élményeiket megörökíthessék, és könnyen megoszthassák a világgal. A Samsung 15 éve partnere az olimpiai játékoknak, és ez az első alkalom ezen partnerség fennállása óta, hogy minden olimpikon Samsung készüléket kap.

olimpia1

A vezeték nélküli kommunikáció zökkenőmentes működéséhez a Samsung speciális alkalmazást fejlesztett az olimpia szervezői, a NOB munkatárasai, valamint a sportolók számára. A WOW névre keresztelt applikáció hasznos segítséget kínál, mivel információt nyújt a versenyek pontos idejéről és helyszínéről, valamint a szervezők, sportolók kapcsolattartását is segíti.

A WOW applikáció egy másik változata a Közösségi WOW, amely a 2010-es vancouveri olimpián debütált, ahol érdekes és hasznos információkkal látta el a szurkolókat. A világszerte elérhető ingyenes androidos alkalmazás is visszatér, a 2014-es szocsi olimpián valós idejű eredményekkel, hírekkel szolgál a felhasználóknak, beleértve a versenyek pontos állását és ütemezését, az érmek és rekordok számát is.

olimpia2

A Samsung hiszi, hogy az olimpia nagyszerű dolgokra ösztönzi az embereket. A „Samsung Smart olimpiai játékok” kampányunk célja, hogy összehozzuk és inspiráljuk a sportrajongó közösséget azáltal, hogy együtt szurkolhatnak a sportolóknak egy izgalmas és interaktív alkalmazáson keresztül. Így bárki megtapasztalhatja a 2014-es szocsi olimpia izgalmát, a város szépségét, függetlenül attól, hogy hol él a világban” – mondta Young Hee Lee, a Samsung Electronics Mobil marketing üzletágának ügyvezető alelnöke.

A Samsunggal való együttműködésünknek köszönhetően lehetőséget kaptunk arra, hogy az olimpiát a digitális világ szerves részévé tegyük, és világszerte még inkább bevonjuk az embereket az olimpia élményébe” – mondta Timo Lumme, a NOB marketingigazgatója.

olimpia3

Annak érdekében, hogy az olimpiai játékok hangulata még többekhez eljusson, a Samsung bejelentette a valaha volt legnagyobb Galaxy Csapat megalakulását, melyben a 2014-es szocsi olimpia több mint 80 sportolója vesz majd részt a világ 20 országából, közöttük:

  • Armin Zoeggler: Olasz származású szánkóversenyező, az első a Téli Olimpiai játékok történetében, aki 6 aranyérmet nyert egyetlen olimpia során.
  • Gregor Schlierenzauer: Osztrák síugró, aki a 2010-es vancouveri olimpia óta veretlen
  • Eva Trong: amerikai paralimpiai snowboardozó, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság világranglistájának első helyezettje.

Büszke vagyok arra, hogy a Samsung csapat tagja lehetek, mert ez a márka olyan inspirálóan hat az emberekre, amit minden sportoló nagyra értékel. Alig várom, hogy megoszthassam a Szocsiban szerzett élményeimet a Galaxy Note 3-on. Rengeteg barátom és családtagom akarja látni az olimpiát az én szemszögömből” – mondta Zoeggeler.

A Samsung márkanagykövete a 2014-es szocsi olimpián Maria Sarapova, olimpiai bajnok teniszező lesz.

A téli olimpia népszerűsítésére a Samsung mozgó stúdiókat állított fel Oroszország 15 városában, ahol a legújabb interaktív technológiáknak köszönhetően a járókelők is bepillanthatnak az olimpia aktuális eseményeibe. A mozgó konténerek érdekes bemutatókkal hozzák el a játékok izgalmát, a fővárosban, Moszkvában pedig egy állandó Galaxy Studio közvetíti élőben a szocsi játékokat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom