Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új fényképezőt mutatott be a Sony

Kütyük

Három új fényképezőt mutatott be a Sony

Bridge és tükör nélküli fényképezőt is leleplezett a japán vállalat.

Izgalmas fényképezőket mutatott be a mai napon a Sony. A japán vállalat  jelenlegi palettáján minden bizonnyal a legérdekesebb tükör nélküli fényképezőgép az A7 illetve az A7R. A két modell első látásra nem különbözik sokban, ám az A7R egy 36,4 megapixeles szenzort tartalmaz, míg az A7 “mindössze” egy 24,3 megapixeleset.

A7sony

 

Az új BIONZ X processzorral, 2,4 millió pixel felbontású  XGA OLED képkeresővel, 3″-es, hajlítható kijelzővel szerelt modellek  a számtalan automata mód mellett teljesen manuális beállításokat is engedélyeznek a felhasználónak.

A7sony2

 

Mivel a Sony manapság az NFC egyik szószólójának számít, így ez a funkció is a repertoár része, épp úgy mint a Wifi. Mindkét készülék december folyamán kerül a boltok polcaira, az A7-ért 1699 dollárt, az A7R-ért pedig 2299 dollárt kér majd a japán vállalat.

rx10

Nem feledkezzünk meg a másik újdonságról a bridge kategóriában induló RX10-ről sem. A 20.2 megapixeles CMOS szenzorral,  24-200mm-es, F2.8 rekeszű Carl Zeiss Vario Sonnar T* objektívvel felszerelt fényképező hátoldalán két konfigurálható tárcsa, egy OLED kereső és egy 3″-es  White Magic technológiával felvértezett dönthető kijelző található. A Wifi és NFC képes RX10 várhatóan novemberben kerül piacra 1300 dolláros áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés