Connect with us

technokrata

Itt az első hajlított kijelzős telefon!

gsmarena_009-1

Kütyük

Itt az első hajlított kijelzős telefon!

A Samsung bemutatta a Galaxy Round-ot.

Bemutatta legújabb, hajlított kijelzővel felszerelt okostelefonját a Samsung. Az ívelt formaterv már nem újdonság, korábban az Apple iPhone 3G és 3GS is ilyen hátlappal rendelkezett, ám az, hogy a kijelző is a készülék formájának megfelelően hajlik már felkelti jó néhányak érdeklődését.

gsmarena_003-17

A Galaxy Round legnagyobb különlegessége az 5.7”-es Super Flexible AMOLED kijelző, alatta egy szabványos okostelefon kapott helyet, melynek specifikációi leginkább egy Note 3-éra emlékeztetnek. Így nem ér nagy meglepetés a négymagos, 2,3 GHz-es processzor, a 3 GB RAM és a 32 GB beépített memória láttán sem.

gsmarena_009-1

Nem túl izgalmas már a 13 megapixeles hátoldali és a 2 megapixeles előlapi kamera sem illetve az Android 4.3 Jelly Bean is ismert számunkra.

 

Tisztán látszik, hogy egyelőre maga a Samsung sem tud mit kezdeni az újdonságával, hiszen az általuk leginkább reklámozott funkció az, hogy az asztalra lefektetett telefont elég ahhoz megdöntenünk, hogy megnézzük az időt. Bár kétségtelenül érdekes, azért valljuk be, ez jelenleg kevés, hogy igazán felkeltse a fogyasztók figyelmét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák