Connect with us

technokrata

Télre megérkezhet az Xperia Z1 mini

gsmarena_002-27

Kütyük

Télre megérkezhet az Xperia Z1 mini

Néhány napon belül leleplezhetik a készülék japán kiadását.

Az augusztusi IFA nagy durranása volt a Sony legújabb csúcsmodellje az Xperia Z1. A legnagyobb profit ugyanakkor nem ezeken a típusú készülékeken van, hanem azokon, melyek a nagyobb tömeg számára megfizethetőek. Így a Samsung Galaxy S3 és S4 mini sorozat sikere arra inspirálta a Sony-t, hogy ők is előálljanak egy, a csúcsmodell nevét viselő, ám annál olcsóbb készülékkel, ez lesz majd a Z1 mini vagy végleges nevén Z1 f.

gsmarena_001-90

Most a japán NTT DoCoMo téli katalógusából kerültek ki képek az egylőre még be sem mutatott, felső-középkategóriás modellről. A sárga, piros, fehér és fekete színekben megjelenő készülékbe egy négymagos, 2,2 GHz-es processzor, 2 GB RAM és 32 GB beépített memória kerül míg a 4,3″-es kijelzője 720p felbontású lesz. A leginkább vásárlócsalogató funkciója mégis a 20,7 megapixeles kamerája lesz, épp az amit a nagyobbik testvérben is megtalálunk.

gsmarena_002-27

Mivel az NTT DoCoMo október 10-én leplezi le az év végére piacra kerülő készülékeit, valószínű, hogy a hivatalos bemutatóig már nincs sok hátra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle