Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korlátlan tarifacsomagokat dob piacra a Telenor

Kütyük

Korlátlan tarifacsomagokat dob piacra a Telenor

Új, hálózaton belüli korlátlan tarifa 5990 Ft-tól és korlátlan belföldi tarifa 9990 Ft-tól.

Október 4-től a Telenor korlátlan belföldi telefonálást és tarifától függően korlátlan belföldi SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat vezet be, így az ügyfelek az okostelefonokon és a villámgyors Hipernet  hálózaton keresztül kiváló minőségben élvezhetik a legújabb digitális szolgáltatásokat.

A Telenor Flow 1 tarifacsomag 5990 Ft-os havidíjtól 3,5 millió Telenor ügyfél korlátlan hálózaton belüli telefonhívását teszi lehetővé. A Telenor Flow Total 1 tarifacsomag bármely belföldi hálózatban korlátlan telefonálást és SMS küldést kínál 9990 Ft-os havidíjtól. Mindkét tarifacsomag tartalmaz 500 MB adatforgalmat és Hipernet 4G elérést is.

Mike Michel, a Telenor Magyarország marketing vezérigazgató-helyettese az alábbiakat fűzte a bejelentéshez: „Frekvenciahasználati szerződéseink meghosszabbításával felgyorsítjuk Hipernet 4G hálózatunk bővítését. Hogy ügyfeleinek új hálózatunk előnyeit maradéktalanul kihasználhassák, mostantól korlátlan telefonálást és SMS-ezést nyújtó tarifacsomagokat biztosítunk számukra. Célunk, hogy korlátlan tarifacsomagjaink képviseljék a legjobb ár-érték arányt a piacon és minden ügyfelünk számára elérhető legyen a gondtalan és korlátoktól mentes mobilkommunikáció.”

telenor_0508

Az új tarifacsomagok mellett a Telenor ügyfelei továbbra is 70%-os kedvezménnyel vásárolhatnak a szolgáltató okostelefon-portfóliójából. Ráadásul a Hipernet 4G szolgáltatás az év végéig külön díj fizetése nélkül elérhető minden hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára. Az ügyfelek az év végéig ingyen tesztelhetik a Hipernet 4G hálózatot.

telenor



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés