Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: megérkezett a GALAXY Note 3

Kütyük

Vodafone: megérkezett a GALAXY Note 3

Megérkezett a Vodafone üzleteibe a Samsung legújabb phabletje.

A Samsung legújabb csúcskategóriás telefonja már 21.990 Ft-os kezdőrészlettel elérhető Vodafone Red Super tarifával.

A Samsung GALAXY Note 3 az elődjénél kicsit szélesebb – 5,7 hüvelykes – Full HD Super AMOLED kijelzővel rendelkezik, ugyanakkor kicsit vékonyabb (8,3 mm) és könnyebb (168 g) lett, miközben egy még az elődénél is nagyobb teljesítményű, hosszabb rendelkezésre állási időt biztosító (3,200 mAh-s) akkumulátorral, 13 megapixeles hátsó kamerával és 3GB-is RAM belső memóriával várja a felhasználókat.

A Samsung GALAXY Note 3 finom tapintású, bőrhatású, a szélén varrásokkal díszített hátlappal, Jet Black színben érkezett a Vodafone üzleteibe.

Az új S Pen ceruza

Az új S Pen lehetővé teszi a mindennapos tevékenységek egyetlen gombnyomással történő elvégzését, újjáéleszti, és egyben modernizálja is a klasszikus jegyzetelési formákat. A továbbfejlesztett S Pen úgy lett kialakítva, hogy a szükséges eszközök és kezelőfelület biztosításával teljes értékű kommunikációs közvetítő legyen a telefon és a felhasználó között.

Ha az S Pent a kijelző fölé tartva megnyomjuk a gombját, öt hasznos funkció közül választhatunk. Kézzel (az S Pennel) jegyzetelhetünk és kezdeményezhetünk hívásokat; mentést készíthetünk az aktuális képernyőről; a képeket és videókat rendezgethetjük; kereshetünk, de azt is megtehetjük, hogy egyszerűen egy tetszőleges méretű ablakot rajzolunk a képernyőre és abban nyitunk meg egy másik alkalmazást, legyen az böngésző, számológép, vagy bármi más, hogy közben ki sem kell lépniük az eredetileg futtatott programból.

note32

A munkavégzés mellett a Note 3 jól teljesít, mint szórakoztató központ is. A Group Play révén immár a zenék, játékok videók megosztásra is lehetőség van. A GALAXY S4-nél már bemutatott alkalmazás segítségével a felhasználók akár öt készüléket is egymáshoz csatlakoztathatnak, s ezzel „nagyképernyős” vizuális élményben lehet részük, ugyanazt a zenét hallgathatják több telefonon, közösen játszhatnak, vagy dokumentumokat oszthatnak meg egymással.

 

Biztonság és BYOD felhasználás

Az új GALAXY Note 3-nál a Samsung KNOX biztosítja a személyes tartalmak fokozott védelmét. A felhasználók egyszerűen aktiválhatják a Samsung KNOX-ot, ami lehetővé teszi számukra, hogy a biztonság szempontjából kritikus alkalmazásokat és adatokat a „konténernek” nevezett biztonságos végrehajtó környezetben futtassák, és mentsék el. A rendszerszintű védelem révén az adatok még akkor is biztonságban maradnak, ha maga a készülék elvész, vagy ellopják. A Samsung KNOX-nak köszönhetően a GALAXY Note 3 ideális készülék lesz a BYOD (Bring-Your-Own-Device to work – Használd a saját eszközödet a munkahelyeden) jellegű felhasználáshoz is.

note3official

Emellett a GALAXY Note 3-on megtalálható a továbbfejlesztett Find My Mobile funkció is, amellyel használhatatlanná tehető a telefon, ha elveszítik azt, illetve ha ellopják. A még szigorúbb felhasználói hitelesítés révén ez a technológia képes megakadályozni, hogy az ellopott mobiltelefonokat gyári alapbeállításra állítsák vissza, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról is megtalálják, és törölni tudják adataikat az ellopott, illetve elveszett mobiltelefonokról.

 

GALAXY Gear – az okos óra 

A GALAXY Gear lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy folyamatosan kapcsolatban maradjanak mobilkészülékükkel. A GALAXY Gear értesít a GALAXY Note 3-ról érkező bejövő üzenetekről, e-mailekről és egyebekről, valamint meg is mutatja azokat. Egy sor értékes funkció és parancs révén még élménydúsabbá teszi a GALAXY Note 3 használatát.

galaxygear

Amikor egy beérkező üzenet esetén egy röpke pillantásnál többre van szükség, a felhasználók egyszerűen kézbe vehetik a Samsung GALAXY készüléküket, és a Smart Relay funkció révén azonnal láthatják az üzenet teljes tartalmát a kijelzőn.

 

A GALAXY Gear hamarosan szintén megvásárolható lesz a Vodafone üzleteiben.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés