Connect with us

technokrata

Fejfájást okozhat az iOS 7

ios-7-three-phones

Kütyük

Fejfájást okozhat az iOS 7

Sokan panaszkodnak az Apple új rendszerére, mivel az új effektek fejfájást okozhatnak.

Több felhasználó is fejfájásról, illetve hányingerről számolt be az i OS 7 használata kapcsán. A kaliforniai vállalat legújabb rendszere ugyanis rengeteg “beúszás” és nagyítás effekttel lett megáldva, ami bizony sokak számára már fárasztó lehet. A már 200 millió alkalommal letöltött rendszer több mint az 50%-án megtalálható az Apple hordozható eszközeinek így a jövőben még tovább nőhet a problémás esetek száma. A kaliforniai gyártó viszont ebben az esetben sem engedélyezi a korábbi verziók visszaállítását, egy felhasználó például emiatt órákig vitatkozott a cég ügyfélszolgálatával, ám így sem jutott eredményre.

Headache2-300x269

A Verge-nek több panaszost is sikerült megkeresnie, akik állítják, hányinger kerülgeti őket az iPhone vagy iPad készülékeik használatakor. Volt aki megjegyezte, hogy sokáig a túlhajszoltságra gyanakodott a szédülések miatt, ám egy idő után feltűnt neki, hogy a panaszai csak akkor jelentkeznek, amikor iPhone-ját kézbe veszi.

ios-7-three-phones

Az Apple jelenleg még nem reagált az üggyel kapcsolatban, ám ne számítsunk komolyabb változtatásokra, a kaliforniai gyártó korábban is bizonyította, hogy igen sajátosan reagál a panaszokra. Emlékezzünk csak az iPhone 4 “antennagate” ügyére, ahol szimplán azt javasolták a felhasználóknak, hogy másképp fogják a készüléküket. Jó eséllyel most is valami hasonló állásfoglalást kapunk tőlük.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle