Connect with us

technokrata

Megérkezett a Nokia Lumia 1020 Magyarországra

Nokia1020-1953

Kütyük

Megérkezett a Nokia Lumia 1020 Magyarországra

A Nokia bejelentette, hogy megkezdődött Magyarországon a Nokia Lumia 1020 készülék árusítása

A Nokia innovatív PureView technológiájának, a második generációs, 41 megapixeles érzékelőnek, a hat lencsés Carl Zeiss optikának és az optikai képstabilizátornak köszönhetően a Nokia Lumia 1020 készülék egy digitális kamerától elvárható élességű fotó készítésére képes. A felhasználók így professzionális minőségű fotókat és videókat készíthetnek, szerkeszthetnek és oszthatnak meg.

Az új Nokia Pro Cam alkalmazás használatával a Nokia Lumia 1020 készülék új alapokra helyezi a zoom fogalmát. A fotózás előtt és után egyaránt lehetőség nyílik a képek mögött rejlő személyes történet felfedezésére: a felhasználók szabad szemmel nem látható, apró részleteket is felfedezhetnek a képen. A Nokia Pro Cam lenyűgöző felhasználói felülete megmutatja, hogy a beállítások hogyan hatnak a képre vagy videóra, és egyszerűvé teszi a professzionális fényképezőgépekre jellemző funkciók használatát, amelyek segítségével a felhasználók még jobb fotókat készíthetnek.

A Nokia Lumia 1020 készülék az egyik legsokoldalúbb digitális kamera a piacon. A Dual Capture nevű új funkció használatával a Nokia Lumia 1020 készülék szerkesztésre kiválóan alkalmas, nagyfelbontású, képaránytól függően 38 vagy 34 megapixeles képek mellett egy 5 megapixeles képet is készít, amely könnyen megosztható a közösségi oldalakon.

Nokia1020-1700

A Nokia Lumia 1020 okostelefonnal még rossz fényviszonyok mellett is kristálytiszta képek készíthetők. A készülék alkalmas elmosódásmentes videó és sztereó minőségű hang felvételére még a leghangosabb koncerteken is, köszönhetően a Nokia Rich Recording alkalmazásnak.

A HERE alkalmazások integrált helymeghatározó szolgáltatásokat kínálnak. A HERE Maps alkalmazás a LiveSight technológia segítségével a kiterjesztett valóság élményét nyújtja. Így a felhasználók gyorsabban és egyszerűbben fedezhetnek fel és örökíthetnek meg új helyeket.

A több mint 165 ezer alkalmazás, a közösségi oldalakon történő gyors tartalommegosztás és a SkyDrive tárhelyen található fájlokhoz való egyszerű hozzáférés lehetősége, vagy akár a kezdőképernyőn megjelenő élő képek beállítása a Windows Phone operációs rendszert tökéletes platformmá teszik a Nokia Lumia 1020 készülék számára.

A Nokia Lumia 1020 okostelefonra továbbá olyan applikációk is letölthetőek az Áruházból, mint például a Hipstamatic Oggl PRO alkalmazás, amelyet kifejezetten a Nokia Lumia 1020 készülékre fejlesztettek ki. Az exkluzív funkció lehetőséget biztosít a manuális fókusz és az expozíciós idő beállítására, a keret változtatására, automatikus színkorrekcióra és kettős rögzítésre, így kreatív történetmesélésre inspirál. A Hipstamatic Oggl PRO alkalmazással a felhasználók könnyedén fotózhatnak, az elkészült képeket pedig szerkeszthetik és megoszthatják az Instagram, Facebook, Flickr és Tumblr közösségi oldalakon, továbbá, az alkalmazás segítségével kapcsolatba léphetnek a világ legjobb fotósaival is.

A Panagraph a Nokia készülékeken elérhető exkluzív fotós alkalmazás, amely multitouch gesztusokat használva fotómozaikot készít, úgy hogy az egyes mozaikcsempeként szolgáló fotók egy nagy képet adjanak ki. Legyen szó közösségi megosztásról vagy nagy felbontású nyomtatásról, az alkalmazás lenyűgöző képeket készít.

Nokia1020-1953

A SNAPCAM alkalmazással a felhasználók az életük fontos eseményeiről készült fotókat történetbe rendezhetik, az albumokat megoszthatják a barátaikkal, és pár koppintással lenyűgöző, színes fotómontázsokat készíthetnek emlékeikből, amelyek örökké velük maradnak.

A Vyclone közösségi videomegosztó platform segítségével a Nokia Lumia 1020 készülék felhasználói könnyedén szerkeszthetik, szinkronizálhatják és összeállíthatják a közös pillanatokról készült felvételeiket. A Vyclone a több felhasználótól érkező felvételeket azonnal összerakja egy elegáns, kollaboratív, több nézőpontú videóvá.

A Nokia Lumia 1020 okostelefon fehérben, feketében, valamint citromsárga színben kapható Magyarországon.

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek