Connect with us

technokrata

Csúcsra tör a Sony: Bemutatkozott az Xperia Z1

4_Xperia_Z_1_Black_Back_Close_Up

Kütyük

Csúcsra tör a Sony: Bemutatkozott az Xperia Z1

20,7 megapixeles kamerával kerül piacra a japán vállalat csúcsmodellje.

Végre hivatalosan is bemutatkozott a 2013 őszi Xperia kínálat csúcsa az Xperia Z1, vagy ahogyan eddig ismertük: Honami. A japán vállalat igazán nem bízta véletlenre, a készülék megalkotásakor a ma elérhető legfejlettebb komponensek beépítéséről döntöttek.  Az alig 8,5 mm vékony modellbe hatalmas, 1/2.3″-es szenzor került, mely a jelenlegi okostelefonokénál 70%-al nagyobb méretű. A 20,7 megapixeles képeket és 1080p felbontású videókat készítő kamera emellett a Sony G lencséjét illetve Exmor RS szenzorát használja, a képeket pedig a BIONZ processzor dolgozza fel.

2_Xperia_Z_1_Black_Group

Az Xperia Z külsejét öröklő Z1 természetesen rendelkezik elődje egyik leginkább elismert funkciójával, vagyis víz és porálló. Az igen elegáns külső alatt egy négymagos, 2,2 GHz-es Snapdragon 800-as processzor, 2 GB RAM és 16 GB memória kapott helyet. Az 5″-es, FullHD felbontású,  Triluminos technológiával felvértezett kijelző a gyártó ígérete szerint az eddig általuk produkált legszebb képet jeleníti meg.

7_Xperia_Z_1_Black_Camera

Az NFC és LTE támogatással érkező Z1 már ebben a hónapban megkezdi világ körüli hódító útját, igaz a gyártó egyelőre nem árulta el, hogy milyen áron.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp