Connect with us

technokrata

Két SIM-kártyát is dughatunk a Nokia 515-be

1200-nokia_515_group

Kütyük

Két SIM-kártyát is dughatunk a Nokia 515-be

A Nokia bejelentette a Nokia 515 prémium mobiltelefont. A könnyű, alumínium borítású készülék egy és két SIM-kártyás változatban is kapható lesz.

A Nokia 515 formáját az egyszerűség és a letisztult formavilág jellemzi. A készülék lágyan ívelt, karcálló Gorilla Glass 2 üveggel, illetve a klasszikus, polírozott kamera kerettel érkezik. A feketében és fehérben elérhető telefon mindössze 11 mm vastag, így a legkisebb zsebbe vagy táskába is becsúsztatható.

A Nokia 515 okosabb képkészítési funkciókkal, 5 megapixeles kamerával és LED vakuval számos lehetőséget biztosít a felvételek elkészítése, szerkesztése és megosztása során. Van panoráma, sorozatfelvétel és önarckép mód is. A fotók megosztása a családdal és a barátokkal gyors és egyszerű, hiszen a galérián keresztül a képek azonnal feltölthetőek a közösségi oldalakra. A felhasználók a Nokia 515-re előre telepített, exkluzív Slam alkalmazáson keresztül néhány gombnyomással fotókat, névjegykártyákat és más tartalmakat küldhetnek egy közeli Bluetooth-képes telefonra anélkül, hogy a készülékeket párosítani kellene. 1200-nokia_515_group
Az egy SIM-kártyás modell üzemideje 38 nap. A HSDPA-nak és az adattömörítésnek köszönhetően a mobilinternetezés 90 százalékkal lett hatékonyabb, ezzel segítve a felhasználókat az adatforgalmi keretük optimális felhasználásában. A Facebook és a Twitter mellett előretelepítve megtalálható a telefonon a Mail for Exchange szolgáltatás is, így a felhasználók akár utazás közben is megtekinthetik munkahelyi levelezésüket és szinkronizálhatják a névjegyeiket, valamint naptárukat.

1200-nokia_515_close-up
A Nokia 515 az HD voice funkcióval is bővült, amelynek köszönhetően a felhasználók kristálytiszta hangot hallhatnak még zajos környezetben is. Az előre telepített Transfer alkalmazás közvetlenül képes szinkronizálni a névjegykártyákat a Lumia, illetve más Windows Phone 8 operációs rendszert futtató okostelefonról vagy Android készülékről, így a Nokia 515 telefonból egy ideális másodlagos készülék válhat. A Nokia 515 ugyanolyan micro-SIM kártyával működik, mint a többi okostelefon, így ideális választás lehet azok számára, akik külön telefont szeretnének használni a hanghívások lebonyolítására.

A Nokia 515 globális megjelenése szeptembertől várható, értékesítését először Oroszországban, Németországban, Svájcban és Lengyelországban kezdik meg. A telefon adók nélküli becsült kiskereskedelmi ára várhatóan 149 dollár vagy 115 euró (34 ezer forint) lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle