Connect with us

technokrata

Nagy ugrás előtt a Telekom 4G hálózata

telekom_start

Kütyük

Nagy ugrás előtt a Telekom 4G hálózata

Év végéig többszöröződhet a Telekom 4G felhasználóinak száma.

A Magyar Telekomnak jelenleg több tízezer 4G szolgáltatást használó ügyfele van, és a társaság arra számít, hogy az év végéig többszöröződik ez a szám, így akár a több százezret is elérheti a negyedik generációs mobiltechnológiát használók száma – mondta el Keszég Attila, a Telekom lakossági szolgáltatások vezérigazgató-helyettese csütörtökön egy sajtóbeszélgetésen.

A szakember szerint a piaci környezet kedvező irányba mozdul, és ez a Telekom üzleti eredményeiben is megmutatkozik, az ügyfelek pedig jól reagálnak a telekommunikációs terület változásaira, amit az is jelez, hogy könnyebb az új szolgáltatásokat eladni.
A Telekom folyamatosan bővíti a 4G-képes készülékeinek kínálatát, jelenleg hét beszállítótól mintegy 40 ilyen készüléket árusít. A társaság 4G LTE-szolgáltatása az ország 88 településén érhető el, ez 33-34 százalékos lakossági, kültéri lefedettséget jelent, ami az év végéig várhatóan 40 százalékra nő.

telekom
A Telekom tavasszal már bejelentette márkastruktúrájának egységesítését, ennek következő állomásaként péntektől megújul a társaság online felülete. Ezentúl a www.telekom.hu oldalon érhető el a vállalat valamennyi lakossági és kisvállalati szolgáltatásával kapcsolatos információ és funkció, azaz egységes felületen integrálódik az eddigi t-home, t-mobile, illetve uzletitelekom.hu oldalak tartalma, továbbá a Telekom Facebook oldalai is egységes név alatt olvadnak össze. 
A vállalat okostelefonra letölthető Telekom alkalmazást is fejlesztett, amellyel az ügyfelek már mobileszközökön is intézhetik ügyeiket.

Az alkalmazás egyelőre Android és iOS operációs rendszerű készülékeken érhető el, de tervezik a Windows Phone verziót is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp