Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kedvező csomagok a Vodafone-tól

Kütyük

Kedvező csomagok a Vodafone-tól

Új, minden eddiginél kedvezőbb mobilinternet csomagokat vezetett be a Vodafone.

Három új mobilinternetes csomagot vezetett be a Vodafone. Az új MobilNet S, M és L csomagok előfizetői a Legek hálózatán az ország 97,4 százalékán élvezhetik akár otthon, akár munkahelyükön, akár szabadidejük alatt a mobilinternet szolgáltatás nyújtotta kényelmet.

A három csomag közül a legkisebb, a 2 éves hűség esetén havi 2990 Ft-ba kerülőMobilNet S csomag, ami 3 GB-os adatforgalmi keretet tartalmaz. A MobilNet S előfizetői akár 7 Mbit/s sebességgel tölthetnek le adatokat, illetve böngészhetnek az interneten. A csomaghoz a laptopos használat elősegítése érdekében kedvezményes áron, mindössze 1 Ft-ért jár USB modem.

vodafone_1774758c

Az internet világában jártasabb, magasabb igényű felhasználók számára készült MobilNet M csomag havi 3990 Ft-ba kerül, amely díjért háromszoros letöltési sebesség érhető el: 21Mbit/s, a felhasználható adatforgalmi keret pedig havi 8GB. Ebben a csomagban már a Vodafone R206 Mobile Wifi Routert (MIFI) is megkapjuk mindössze 1 Ft-ért, amivel egyszerre 5 eszköz között is meg lehet osztani az internetes kapcsolatot.

A legnagyobb csomag, a MobilNet L havi 5,490 Ft-ért akár 42GBit/s-os letöltési sebességet biztosít a felhasználónak, havi 12 GB adatforgalom mellett. A csomag része további 100GB adatforgalom, amit éjszaka, éjfél és reggel 6 között lehet felhasználni. A MobilNet L csomaghoz a két éves hűségszerződés esetén szintén 1 Ft-ért lehet megvásárolni a Vodafone R208 Mobile Wifi Routert (MIFI), amelynek nemcsak a sebessége kétszer akkora, de egyszerre akár 10 készülék számára is képes internetkapcsolatot biztosítani.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés