Connect with us

technokrata

Megjelent a Vodafone-nál a GALAXY Tab3

GALAXY Tab 3 7.0 (1)

Kütyük

Megjelent a Vodafone-nál a GALAXY Tab3

Mától elérhető a Vodafone márkaboltjaiban és webshopjában a Samsung táblagép családjának egyik legújabb tagja, a 8 hüvelykes GALAXY Tab3 8.0.

A készülék a Tablet MobileNet 21 csomaggal már 29900 Ft-os áron megvásárolható.

A legtöbb esetben a táblagépek – ahogy a Samsung Tab3 családja is – 7-8-10 hüvelykes méretben érhetőek el.  Sokak szerint a 8 hüvelykes kijelző az ideális választás, hiszen ez még egy kézzel is fogható, tartható, könnyen hordozható – ugyanakkor mégis ideális eszköz a szórakozáshoz, filmezéshez, olvasáshoz és egyéb multimédiás tartalmak fogyasztásához.

Az 1,5 GHz-es kétmagos processzorral szerelt, Android Jelly Bean 4.2.2-t futtató Galaxy Tab 3 készülék ideális a mindennapos használatra és multimédiás tartalmak fogyasztására. Ragyogó minőségű kijelzőjének, valamint a Samsung Sound Alive, valamint Dolby Sound Effect technológiáknak köszönhetően a Tab 3 a remek képminőségével és kitűnő hangzásával az otthoni szórakozás középpontja lehet, ugyanakkor a Samsung az optimalizált, szem- és akkumulátor-kímélő beállításoknak köszönhetően akár e- könyv-olvasóvá is varázsolható a készülék. 

GALAXY Tab 3 7.0 (1)

A mindössze 7,4 mm vastag, 314 g tömegű 3G-s Tab3 segítségével a Vodafone által üzemeltett „legek hálózatán” az ország 97,4%-án lehet a felhasználó akár folyamatosan online.

A 20,3 cm-es 1280 x 800 felbontású kijelzőn online videotéka és web tartalmak között lehet böngészni, valamint a Samsung WatchON szolgáltatással univerzális távirányítóként használható a táblagép.. A szintén előretelepített az S Translator, amely a beszédhangot is felismeri és lefordítja. Az utazást és felfedezést az S Travel és a Smart Travel Companion is segíti, amelyek valós idejű információkkal szolgálnak az útról, illetve a közelben lévő helyekről. A Story Album és a Group Play alkalmazások pedig a még könnyebb megoszthatóságot teszik lehetővéSzólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp