Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyerekvédő lett az új Android

Kütyük

Gyerekvédő lett az új Android

Hivatalosan is leleplezték az Android 4.3 Jelly Bean-t.

Tegnap este hivatalosan is bemutatkozott az Android legújabb, 4.3-as verziója. A rendszer továbbra is a Jelly Bean nevet viseli és inkább tekinthető egyfajta evolúciónak semmint forradalmi változásnak.

android-jelly-bean_1

Javítottak a felhasználói fiókok támogatásán is, a jövőben megszabhatjuk, hogy a gyermekünk mely programokhoz fér hozzá, emellett akár a játékok pályáiból is letilthatunk néhányat.  Megjelent a Bluetooth LE támogatás is, ez  kifejezetten a  viselhető tartozékokhoz lett kifejlesztve. A 4.3 Jelly Bean megkapta a OpenGL ES 3.0 támogatást is, segítségével a korábbiaknál jobb 3D-s játékok válnak majd játszhatóvá. Javítottak továbbá a videók minőségén is, ezután a Stream alkalmazások jobb minőségben szolgáltathatják a tartalmat.

Andoidjellybean

A beépített szoftverek is megújultak, a Chrome, a Navigáció és a Térképek is egyaránt frissítésen estek át. Az új rendszer már most elérhető a Galaxy Nexus -nál újabb modellekre  illetve rövidesen a HTC One és a Galaxy S4 Google Play Edition modellek tulajdonosai is részesülnek az újdonságból.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés