Connect with us

technokrata

Hosszú idő után újabb modellek a Motorolától

gsmarena_002-15

Kütyük

Hosszú idő után újabb modellek a Motorolától

Új készülékeket mutatott be az amerikai óriás.

Már rég számoltunk be új Motorola készülék bemutatásáról, mostanság leginkább az augusztus elsején érkező Motorola X-től volt hangos a sajtó. Most a Droid családba lehelt új életet az amerikai vállalat a három készülékkel.

 DROID Ultra és DROID Maxx:

A két készülék gyakorlatilag testvére egymásnak, hiszen mindkét modellben egy kétmagos, 1,7 GHz-es processzor, négymagos videókártya és 2 GB RAM található. Az Ultra és a Maxx is egy 5″-es 720p felbontású kijelzővel kerül piacra melyhez egy hátoldali 10 megapixeles,  LED villanóval szerelt kamera is tartozik.  A 4G képes készülékbe NFC és 32 GB beépített memória is került.

gsmarena_002-15

A leglényegesebb különbség  a vastagságban rejlik mivel az Ultra mindössze 7,18 mm, addig a 3500 mAh-es akkumulátorral érkező Maxx már 9,3

DROID mini:

A Motorola is elfelejtette azokat az időket amikor a mini szó ténylegesen aprócska készülékre utalt. Legújabb modelljük a DROID mini ugyanis 4,3″-es 720p felbontású Super AMOLED kijelzővel, 1,7 GHz-en üzemelő 2 magos processzorral illetve 2 GB RAM-al jelenik meg.  Akárcsak nagyobbik testvéreinél, itt is megtalálhatjuk a 10 megapixeles hátoldali kamerát, igaz a beépített memória mérete 16 GB-ra zsugorodott.

gsmarena_005-3

Mindhárom modell egyelőre kizárólag az amerikai Verizon kínálatában jelenik meg, de nem lennénk meglepve, ha az ősz folyamán az európai testvéreiket is bejelentené a Motorola.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp