Connect with us

Hirdetés

technokrata

LTE mindenkinek: Itt a Nokia Lumia 625

Kütyük

LTE mindenkinek: Itt a Nokia Lumia 625

Középkategóriás készülékkel bővíti kínálatát a Nokia.

Ma délelőtt hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb modelljéről a Nokia. A középkategóriás újdonság elsősorban nagy kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet, hiszen ebben a kategóriában nem megszokott a 4,7″-es megjelenítő. Az már nem annyira örömteli, hogy az  IPS egység  az olcsóbb Windows Phone 8-as modellektől megszokottan mindössze 480 x 800 pixel felbontással bír, mely mindössze 201 PPI részletességet eredményez, ami a mai kínálatban alacsonynak mondható. A 159 grammos Lumia 625-be egy 1,2 GHz-es kétmagos processzor, 512 MB RAM és 8 GB beépített memória került, ez utóbbi microSD-vel bővíthető.

Nokia_Lumia_625_Group_465

A HSPA+ illetve LTE támogatással érkező modellbe Wifi, Bluetooth 4.0 is került. Navigációhoz a beépített GPS-t lehet igénybe venni, melyhez Nokia HERE Drive beta is tartozik, ezt legfeljebb  1 országban használhatjuk ingyen. A  hátoldalra egy 5 megapixeles, LED villanóval felszerelt kamerát helyeztek el a mérnökök, ezzel 1080p felbontásban is készíthetünk videókat.

Hero_465

A sárga,narancs,zöld, fekete és fehér színekben is megvásárolható készülék még ebben a negyedévben megérkezik a boltok polcaira, várhatóan 80 ezer forint körüli kezdőáron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés