Connect with us

technokrata

Már Pécsen is elérhető a 4G

roaming

Kütyük

Már Pécsen is elérhető a 4G

Hét újabb megyeszékhelyre és számos további településre is megérkezett a Telekom 4G mobilinternet szolgáltatása

Nagy léptekkel halad a Telekom mobil hálózatmodernizációja: 2013. július közepéig a társaság újabb megyeszékhelyeket, nagyvárosokat és településeket fedett le korszerű 4G/LTE hálózatával. Mostanra többek között Békéscsaba, Kaposvár, Nyíregyháza, Pécs, Székesfehérvár, Tatabánya és Zalaegerszeg nagy részénis elérhetővé vált  a következő generációs mobilinternet, a 4G.  Így a főváros mellett már 87 településen, a lakosság több mint 37%-a számára elérhető a szolgáltatás. (A települések listája a www.telekom/4G.hu  linken található).

A  Telekom tervei szerint az év végéig további vidéki településeken biztosítja a 4G lefedettséget.

Törekvése a digitális esélyegyenlőség feltételeinek javítása, hogy minél több ügyfele részesülhessen a 4G élményben és előnyökben. A lefedettség további bővítéséhez és a szolgáltatásminőség fenntartásához a Telekom fontosnak tartja a rendelkezésre álló és ezután felszabaduló 4G/ LTE-célú frekvenciák mielőbbi hasznosítását.


roaming

A jelenleg elérhető leggyorsabb kereskedelmi 4G alapú mobilinternet szolgáltatás a magyar vállalatok számára is új lehetőségeket tartogat: a kis- és középvállalkozásoknak a Magyar Telekom, a nagyvállalatoknak és közigazgatási szervezeteknek a T-Systems Magyarország kínál költséghatékony, rugalmas vállalati mobilitás megoldásokat. Ezek közé tartoznak a dashboard-alkalmazások, amelyek segítségével a vállalat döntéshozói bármikor, bárhol naprakész információkkal rendelkezhetnek a cég teljes működéséről. Az értékesítés, marketing, szolgáltatásmenedzsment területén pedig automatizált üzleti folyamatok, fejlett csoportmunka eszközök és jelentések támogatják a terepen dolgozó értékesítők, a távolról bejelentkező ügyfélszolgálatosok vagy a vezetők munkáját.

Mint ismeretes, a 4G/ LTE technológia legfontosabb, a felhasználók számára tapasztalható előnye a nagyobb le- és feltöltési sebesség, valamint a lecsökkent késleltetési idő, aminek köszönhetően az online alkalmazások, köztük az üzleti felhasználásra fejlesztett programok, illetve  játékok mobilhálózaton keresztüli használata még könnyebb, a nagy felbontású, akár HD minőségű videofilmek le- és feltöltése jelentősen gyorsabb, valamint több program is gond nélkül futtatható egyszerre. Mindezek látványos mértékben növelik a mobilinternetezés élményét.

roaming

A magasabb minőségű mobilinternet szolgáltatás igénybevételéhez a 4G lefedettségi területen 4G-hez kínált mobilinternet-csomagra és 4G-képes felhasználói eszközre van szükség. A Telekom egyre szélesíti 4G-képes eszközkínálatát, ma már 6 gyártótól összesen 14 féle modell kapható üzleteiben és online csatornáin keresztül. A legújabbak között található a Sony Xperia SP, illetve a Samsung Galaxy S4 Mini okostelefon, amely július 22-től lesz elérhető üzleteinkben. A 4G-képes eszközök kínálatában szerepelnek még USB modemek, továbbá routerek is, amelyek a 4G/LTE hálózatra csatlakozva osztják el a technológia által nyújtott nagy sávszélességet a wifi- képes eszközök között. Így egy lakásban vagy irodában egyszerre több eszközön (notebook, táblagép, okostelefon) is kényelmesen lehet internetezni, kihasználva a 4G/LTE hálózat előnyeit. A bővülő eszközkínálat mellé számos 4G-hez kialakított díjcsomagot ajánl a Telekom a kompromisszummentes netezésre vágyó ügyfeleinek.

telekom_start

Most akár 24 ezer Ft kedvezménnyel vásárolhatnak meg egyes okos eszközöket azok az ügyfelek, akik új előfizetés vagy készülékváltás esetén a díjcsomagra vállalt 2 éves hűségidővel kötnek szerződést. Ők az alábbi  4G-hez kínált díjcsomagok közül választhatnak:

  • okostelefonhoz Mozaik S, M, L, XL vagy XXL, Next L vagy XL díjcsomagot;
  • vagy táblagéphez vagy notebookhoz (USB modemmel történő használathoz) Net&Roll S, M, L vagy Aranytárskártya L díjcsomagot.

Az akcióban részt vevő okostelefonok listája, az akció érvényessége, illetve a további részletek és feltételek megtalálhatók a www.t-mobile.hu címen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp