Connect with us

technokrata

Visszarepíti az időben az Androidot a Samsung

Samsung flags are set up at main entrance to Berlin fair ground

Kütyük

Visszarepíti az időben az Androidot a Samsung

Hölgyek számára készített kagylós telefont a dél-koreai vállalat.

A 2000-es évek közepén gyakorlatilag minden gyártó igyekezett piacra dobni valamilyen összecsukható telefont. Bár már az évtized elején is voltak kagylós modellek, az igazi őrület a 2005-ös Motorola RAZR után indult el. Az iPhone aztán újabb, napjainkban már egyeduralkodónak számító telefon kialakítást hozott magával, hiszen gyakorlatilag mindent lemostak az érintőképernyős készülékek, a nyomógombos és kagylós telefonok most már szinte észrevétlenül bújnak meg egy-egy áruház telefon osztályának sarkán.

samsung-galaxy-folder

Bár nem valószínű, hogy a berögződött szokásokon változtat a Samsung Galaxy Folder nevű újdonsága, azért jó látni, hogy a dél-koreai vállalat egy ilyen nőies készülékkel igyekszik bővíteni a portfólióját. A 4.2-es Jelly Bean-t futtató, kétmagos processzorral debütáló készülék kijelzője 480 x 800 pixel felbontású, ám más infót a hardverről egyelőre nem árultak el.

Egyelőre kérdéses, hogy nálunk piacra kerül-e a különc modell, ám ha a bevezetése mellett döntenek Dél-Koreában, akkor biztosan jónéhány női szívet ejt majd rabul.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák