Connect with us

technokrata

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

Kütyük

Az utcán kapták lencsevégre a Motorola csúcsmodelljét

A Google ügyvezető elnökének kezében fotózták le a készülő mobilt.

Bizony van előnye annak, ha az ember a Google vezetőségének tagja. A magas fizetésen kívül például az is a munka pozitív vonzatai közé tartozik, hogy a bemutató előtt álló készüléket nyugodtan használhatjuk. Kapva az alkalmon, Eric Schmidt a cég ügyvezető elnöke nemrég az augusztus elsején lelepleződő Motorola X-el mutatkozott. Az úriember meg sem próbálta takargatni a fejlesztés alatt álló modellt, így szerencsés újságírók több képet is készíthettek róla.

Business Leaders Meet In Sun Valley, Idaho For Allen And Co. Annual Conference

Információk szerint a Motorola újdonsága leginkább szolgáltatásaival igyekszik majd rabul ejteni a vásárlókat. Ezt támasztják alá azok a pletykák, hogy a készülékbe “mindössze” egy 720p felbontású kijelző, 1.7 GHz-es kétmagos processzor és 2 GB RAM kerül. Bár ezek az adatok nem rosszak, semmiképpen sem mondhatjuk, hogy elegendőek lennének a felsőkategóriába.

Az amerikai gyártónak mindenesetre nagy szüksége van egy sikeres készülékre, mivel az eladásaik hosszú ideje nem az elvárásaik szerint alakulnak, és ezen mindeddig a Google sem tudott változtatni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek