Connect with us

technokrata

Megfizethető telefonokkal újít a Nokia

nokia208

Kütyük

Megfizethető telefonokkal újít a Nokia

Az olcsó telefonokat keresőknek igyekszik megoldást nyújtani a finn vállalat.

3 új, megfizethető telefont mutatott be ma délelőtt a Nokia. A hagyományos billentyűzettel érkező készülékek külsejükben gyakorlatilag teljesen megegyeznek, a lényeg a belső különbségeken van. Mindegyik modell rendelkezik 3G támogatással, Bluetooth 3.0-val, 3.5 mm-es jack bemenettel és microUSB porttal.

nokia207

A szolgáltatások közül nem maradt ki a Nokia Xpress Browser sem, amely adattömörítés segítségével igyekszik megkönnyíteni az olcsóbb internetes csomagokkal rendelkező felhasználók életét. A társasági élet függőinek van Facebook, Twitter és a 208-as esetében WhatsApp kliens is. A leglényegesebb különbség a hátoldali kamera, hiszen míg a 208-as egy 1.3 megapixeles egységet tartalmaz, addig a 207 nem rendelkezik ilyesmivel. A kijelző mindkét esetben egy  2.4″-es QVGA felbontású megjelenítő. Fontos megjegyezni, hogy a 208-as rendelkezik egy kétkártyás verzióval is, ennek a tudása mindenben megegyezik az alapját adó normál kiadással.

nokia208

A finn gyártó állítása szerint mindhárom modell cseppálló, azaz nem kell azonnal zsebre vágnunk, ha elkezd esni az eső. A piros, kék, fehér és fekete színekben érkező újdonságok szállítása valamikor a harmadik negyedév folyamán kezdődik, áruk pedig 70 dollár körül alakul majd.

 

 Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák