Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legnagyobb japán: Itt a Sony Xperia Z Ultra

Kütyük

A legnagyobb japán: Itt a Sony Xperia Z Ultra

Hivatalosan is bemutatkozott a Sony legnagyobb okostelefonja.

Ma délelött hivatalosan is lerántották a leplet a korábban Togari néven emlegetett Xperia Ultra-ról. A Sony újdonsága hatalmas, 6.44″-es, Triluminos  technológiával is felvértezett, FullHD felbontású kijelzővel kerül piacra, a 6.5 mm-es készülékházban pedig egy négymagos,  2.2 GHz-es Snapdragon 800-as processzort, 2 GB RAM-ot és 16 GB beépített memóriát helyeztek el a mérnökök.

14_Xperia_Z_Ultra_Range

A hátoldali kamera felbontása 8 megapixel, de szomorú, hogy LED villanót nem helyeztek el mellé, így hiába az Exmor RS technológia, ha leszáll az éj, a telefonunk bajba kerül.

17_Xperia_Family

 

Az Android 4.2 Jelly Bean-el kérkező Z Ultra akárcsak a kisebbik testvére az Xperia Z, rendelkezik IP57-es tanúsítvánnyal, vagyis víz és porálló.

19_Xperia_Z_Ultra_Water_Vertical

Akárcsak maga a telefon, az akkumulátor sem “kispályás” hiszen nem kis munka lehetett a 3000 mAh-es egységet beépíteni a 212 grammot nyomó készülékházba.

3_Xperia_Z_Ultra_Power_Key_Black

A megjelenés dátumáról, és a pontos árról egyelőre nincs információ, ám míg ez kiderül, a Sony egy bemutatóvideóval igyekszik felcsigázni az érdeklődést:



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés