Connect with us

technokrata

Nagyra nőtt pillangó: Itt a HTC Butterfly S

Kütyük

Nagyra nőtt pillangó: Itt a HTC Butterfly S

Alig fél évvel a Butterfly megjelenése után máris itt a Butterfly S.

Alig fél évvel a HTC Butterfly megjelenése után a tajvani vállalat máris bemutatta a készülék utódját a Butterfly S személyében. Bár az előd sem számított rossznak, most egy még erősebb okostelefonnal van dolgunk. A fedél alá ugyanis egy 5″-es FullHD felbontású kijelző került, amin az UltraPixel kamera által készített fotókat tekinthetjük meg. A képek elkészítésének sebességével biztosan nem lesz probléma, hiszen a Butterfly S egy négymagos, 1.9 GHz-es processzort és 2 GB RAM-ot tartalmaz. A beépített memória mérete 16 GB, ami mellé egy 25 GB-os DropBox előfizetés is tartozik. Akinek ez is kevés, az microSD segítségével tovább bővítheti a memória méretét.

HTC Butterfly1

Az Android 4.2 Jelly Bean-el érkező készülékből nem maradt ki az NFC, DLNA illetve a Bluetooth 4.0 támogatás sem, az internetre pedig a legújabb szabványokkal kompatibilis Wifi-vel léphetünk fel. A 10.6 mm vékony és 160 gramm súlyú modellben egy 3200 mAh-es akkumulátor található. Ez utóbbi jelentős előrelépés az elődhöz képest, hiszen abban mindössze egy 2020 mAh-es egység foglalt helyet.

htcbutterfly2

A Butterfly S elsőként Tajvanban kerül piacra 766 dolláros áron, az európai forgalmazás időpontja, illetve a várható ár még nem került nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin