Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyra nőtt pillangó: Itt a HTC Butterfly S

Kütyük

Nagyra nőtt pillangó: Itt a HTC Butterfly S

Alig fél évvel a Butterfly megjelenése után máris itt a Butterfly S.

Alig fél évvel a HTC Butterfly megjelenése után a tajvani vállalat máris bemutatta a készülék utódját a Butterfly S személyében. Bár az előd sem számított rossznak, most egy még erősebb okostelefonnal van dolgunk. A fedél alá ugyanis egy 5″-es FullHD felbontású kijelző került, amin az UltraPixel kamera által készített fotókat tekinthetjük meg. A képek elkészítésének sebességével biztosan nem lesz probléma, hiszen a Butterfly S egy négymagos, 1.9 GHz-es processzort és 2 GB RAM-ot tartalmaz. A beépített memória mérete 16 GB, ami mellé egy 25 GB-os DropBox előfizetés is tartozik. Akinek ez is kevés, az microSD segítségével tovább bővítheti a memória méretét.

HTC Butterfly1

Az Android 4.2 Jelly Bean-el érkező készülékből nem maradt ki az NFC, DLNA illetve a Bluetooth 4.0 támogatás sem, az internetre pedig a legújabb szabványokkal kompatibilis Wifi-vel léphetünk fel. A 10.6 mm vékony és 160 gramm súlyú modellben egy 3200 mAh-es akkumulátor található. Ez utóbbi jelentős előrelépés az elődhöz képest, hiszen abban mindössze egy 2020 mAh-es egység foglalt helyet.

htcbutterfly2

A Butterfly S elsőként Tajvanban kerül piacra 766 dolláros áron, az európai forgalmazás időpontja, illetve a várható ár még nem került nyilvánosságra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés